2777
2789
عنوان

خیلی آدم سردی ام

133 بازدید | 16 پست

اصلاً تو ابراز احساسات خوب نیستم 

خشک نیستما اتفاقا شخصیت پرشور و هیجانی دارم ولی نمیتونم محبت کلامی بیش از اندازه بکنم از یسری کلمات چندشم میشه استفاده کنم کلا اونقدری که عشق میگیرم نمیتونم عشق بدم بخاطر همین همه بهم میگن مغروری ولی نمیتونم واقعا دست خودم نیست چیکار کنم؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم مث توم

یا یکم مهربون میشم

رفیقم میگه ب مهربونیت عادت ندارم

سلیطه و وحشی باش همیشه 🦦

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

هیچکاری نکن! سعی نکن به زور خودتو تغییر بدی، عشق و محبتت رو به کسایی که بهت عشق و محبت واقعی میدن واقعی نشون بده به زبون خودت با عمل خودت. 

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
ب نظرم چون محبت ندیدیم نمیتونیم محبت کنیممن ک اینطوریم

دقیقا

عید ب عید خانواده مارو بغل و بوس میکنن:/

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
ب نظرم چون محبت ندیدیم نمیتونیم محبت کنیممن ک اینطوریم

اتفاقا من خیلی مورد ابراز احساسات از طرف دیگران قرار میگیرم ولی تهش میگم مرسی،فدای شما،قربونت عزیزم ،لطف داری 

بقیر از اینا هیچیییی نمیتونم بگم-ـ-

اتفاقا من خیلی مورد ابراز احساسات از طرف دیگران قرار میگیرم ولی تهش میگم مرسی،فدای شما،قربونت عزیزم ...

من منظورم جو خانواده و از بچگیه 

شایدم خجالتی هستی نمیتونی ابراز احساسات کنی

یا سر زبون دار نیستی آرومی

من همه اینارو دارم

❌آقایون درخواست دوستی ندن❌