2777
2789
عنوان

یعنی این نینی سایت و نینی سایتی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 91 پست
نامزدید یا دوست؟

نامزدیم ولی عقد نیستیم 

خانواده هامون میدونن چون بابام یکم بهونه میگیره و منم دلم نمیخواد بدون رضایت ۱۰۰ درصد بریم زیر یه سقف هنوز عقد نکردیم 

کاربری دست 
اخه قهر چی کشک چیدیشب کلی قربون صدقه رفت از ازدواجمون حرف می‌زد میگفت هر جور شده به هم میرسیم کلی مح ...

اگر اینجوری باشه پس ممکنه خدای نکرده چیزی شده باشه 

شایدم اسی گوشیش رو زدن 

گفتی از دیشب خونشون نرفته؟

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به همین دلیل واسه همچین روزایی امیدوارم تا چند ساعت دیگه پیداش بشه

آخه من چمیدونستم یهو غیب میشه

دایرکت اینستا رو شاید بتونم بدم یکی از دوستام پیدا کنه ولی نمیدونم دوستاش چقد اهل اینستا باشن و جواب بدن 

همین دوستشم نمیدونم چقد طول میکشه تلگرام جواب بده 

کاربری دست 
نامزدیم ولی عقد نیستیم خانواده هامون میدونن چون بابام یکم بهونه میگیره و منم دلم نمیخواد بدون رضایت ...

مبارکه عزیزم انشالله که خوشبخت بشین 

نگران نباش خدا بزرگه. فقط از خونوادش پیگیر شو 

شایدم اینجوری میکنه یکم دلت بیشتر براش تنگ بشه 

آخه من چمیدونستم یهو غیب میشهدایرکت اینستا رو شاید بتونم بدم یکی از دوستام پیدا کنه ولی نمیدونم دوست ...

کاریه که شده 

امیدوارم پیدا بشه

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

اگر اینجوری باشه پس ممکنه خدای نکرده چیزی شده باشه شایدم اسی گوشیش رو زدن گفتی از دیشب خونشون نرفته؟

دیشب والا ساعت ۷ گفت موتور هندل رو دزدیدن ساعت ۸ گفت بردم درستش کردم (دوستش موتور سازی داره حالا مامانش میگه دیشب ساعت ۷ بهش زنگ زدم گفته خونه دوستمم من حس میکنم گفته اومدم پیش دوستم) که ساعت ۸ وویس داد من قشنگ شنیدم رو موتور بود 

گفت من میرم سرکار پیک اسنپ فود

وای خدا جون الان یادم اومد دیشب ساعت ۱۱.۳۰ گفت دارم سوپ درست میکنم چون گلوم درد میکنه 

دیشب خونه بوده 

صد درصد همخونه اش باید ازش خبر داشته باشه 

کاربری دست 
نه نامزدیم بابام کلا لجه باهاش یکم چون قبلا دوست بودیم الان هر اتفاقی باشه حتی اگه اون مریض بوده باش ...

درسته نگرانی کشیدن سخته ولی به نظرم حرکته خاصی انجام نده یکم حساس هم شدی چون تاپیک‌های قبلیت رو الان خوندم و متوجه شدم خیلی باهم چت میکردید...صبر کن یه روز دیگه هم بگذره بعدش بی سر و صدا به کلانتری یا جاهایی که میدونی تماس بگیر و گم شدنش رو اصلاع بده تا قانون پیگیرش بشه..البته قبل از این کارها به مادرش اطلاع بده که قصده همچین کاری رو داری چون ممکنه بدونن کجاست ولی به تو نمیگن و وقتی بگی میخوای این کار رو انجام بدی بهت واقعیت رو بگن...

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
دیشب والا ساعت ۷ گفت موتور هندل رو دزدیدن ساعت ۸ گفت بردم درستش کردم (دوستش موتور سازی داره حالا مام ...

مگه پیش مادرش زندگی نمیکنه؟ شماره همین هم خونه شو داری؟ 

شاید بدجور مریض شده نتونسته گوشی دستش بگیره

الان باید خونوادش نگران باشن از بی‌خبری پسرشون شما فقط با خونوادش تماس بگیر خبر بگیر ازش کاری از دست ...

خودش همیشه میگه تو از خانوادم بیشتر دوستم داری هوامو داری 

کاربری دست 
مگه پیش مادرش زندگی نمیکنه؟ شماره همین هم خونه شو داری؟ شاید بدجور مریض شده نتونسته گوشی دستش بگیره

نه 

تو دوتا شهر جدا زندگی میکنن 

مامانش شماله خودش تهران کار میکنه

واسه همین الان میگم پیام بدم به همخونه اش

کاربری دست 
درسته نگرانی کشیدن سخته ولی به نظرم حرکته خاصی انجام نده یکم حساس هم شدی چون تاپیک‌های قبلیت رو الان ...

اخه دیشب خونه بوده 

از صبح ساعت ۸ که من زنگ زدم خاموش بود گوشیش

نکنه حالش بد باشه 

کاربری دست 
بخدا قسم از سر شب کارم شده گریه و ناله و زاری دیگه طاقتم طاق شده از صبح تا حالادفعه اول اومدم نینی س ...

عزیزم انقدر پیگیر ریز امور نامزدت نباش  ،ریلکس باش ،خودش زنگ میزنه ،اینور اونور پیام نده

[QUOTE=367048378]خودش همیشه میگه تو از خانوادم بیشتر دوستم داری هوامو داری 

ببین زنگ بزن به مامانش بهش بگو که حالت خوب نیست و خیلی نگرانی 

و میخوای به کلانتری اطلاع بدی .

اگه مامانش ازش خبر داشته باشه بهت میگه این کارو نکن 

اگه بی خبر باشه باهات موافقه

مبارکه عزیزم انشالله که خوشبخت بشین نگران نباش خدا بزرگه. فقط از خونوادش پیگیر شو شایدم اینجوری میکن ...

میدونه جونم به جونش بنده 

اینجوری کرده باشه واقعا مثه مامانم که تو بچگی گم میشدم کتکم میزد بدجوری دعوا میکنم باهاش🤦🏻‍♀️

خانوادش هیچ خبری نداره 

مامانش به من می‌گفت تروخدا یه کاری کن 

کاربری دست