2777
2789
عنوان

یعنی این نینی سایت و نینی سایتی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 91 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

طلبکاری مگه ازمون ؟؟؟ ما از کجا بدونیم ؟ما خودمون بدتر توییم😂

به هیچ عنوان طلبکار نیستم 

ولی شماهم طلبکار نیستین 

به چه حقی وقتی یه نفر میبینه من تو تاپیکم حالم زاره داغونم میگه گریه کن ؟

خیلی هم خودتونو دست بالا میگیرید که ما بشردوستیم ما انسان دوستیم 

کجای قوانین بشر دوستانتون گفته اگه نتونستید راهی جلوی پای کسی بزارید یا کسی توانمندی یه چیزیو نداشت برگردید بهش بگید پس گریه کن ؟

کاربری دست 

من به شخصه هر موقع احساس کردم می تونم راهنمایی مفیدی کنم و کسی رو آگاه کنم کوتاهی نکردم.

لحن شما خیلی مهمه به عنوان کسی که راهنمایی میخواد.

قطعا اگر طلبکار باشید کسی حاضر نیست کمکی بکنه‌.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

من نامزدم که الان خبری ازش نیست و آخرین بار ۱.۴۰ دیشب آنلاین بوده و گوشیش از صبح خاموشه و مامانشم به ...

به مادر نامزدت بگو زنگ بزنه بپرسه باز پیام میدی واست دردسر میشه بعدم واقعا چجوری همچین مردی که نمیتونم اسمش رو مرد بزارم رو هنوز میگی نامزد وقتی هنوز به بلوغ فکری نرسیده که در قبال شما مسئولیت داره و باید خبر بده 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

نه بع هیچ عنوان به اون دوستش زنگ نزن .اگه نامزدت واقعا براش شما مهم بودی یه خبرمیدادبیخال باش فعلا تا دوروزخبرنشد به آگاهی مراجعه کن

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        

خوبه ٩٠ درصد توانايي مشورت دادن ندارن و واسه هر چيزي تاپيك ميزنين مشورت ميخواين 

تو تاپيك قبلت بودم گفتيم از خانوادش هبر بگير يا برو خونش راه ديگه مثلا چي ميتونه باشه نكنه ميخواي حس ششميا بهت بگن الان نامزدت كجاست 

شما گفتید خواهرانه و مادرانهمنم آقا هستم وقتی روی صحبتت با ما نیست خب نمیخونیم طبیعتاولی فقط خوندن و ...

از صبح تا حالا ۱۹ بار به دوتا خط نامزدم زنگ زدم خاموشه 

۳۷ تا پیام هم دادم آنلاین نشده 

کاربری دست 

استارتر شماره اون رفیق نامزدت رو بده ب مامانت یا مامانش زنگ بزنن جویای احوالش باشن ....

منم نگران شدم 

همچین اتفاقی افتاده برام و کاملا درکت میکنم خیلی سخته 

اللهم صل علی محمد و آل محمد 

🏊🏼‍♀️🤽🏼‍♀️🏌🏼‍♀️🏇🏼🤺⛷️🤾🏼‍♀️⛹🏼‍♀️❤️

خوبه ٩٠ درصد توانايي مشورت دادن ندارن و واسه هر چيزي تاپيك ميزنين مشورت ميخواين تو تاپيك قبلت بودم گ ...

خدا واقعا هیچ آدمی رو محتاج هیشکی نکنه 

روزی که تاپیک عکسای مهمونیم بود هر ۱۰ دقیقه ربع ساعت عکسارو هی واسه کسایی که ندیده بودن میزاشتم خیلی قشنگ باهام حرف میزدین🙂💔

بلد بودین پیشنهاد بدین دفعه بعد چیکار کنم 

کاربری دست 
استارتر شماره اون رفیق نامزدت رو بده ب مامانت یا مامانش زنگ بزنن جویای احوالش باشن ....منم نگران شدم ...

شمارشو ندارم یه آیدی تلگرام کوفتیه 

مامانش تلگرام نداره 

کاربری دست