2777
2789
عنوان

میشه دوتا چله باهم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 88 بازدید | 22 پست
چرا ناامید

میترسم که بهم پیشنهاد رابطه نده و افسرده شم،بی هدف بشم

اصن نمیدونم چی میشه

گاهی میگم مگه میشه بیاد جلو،گاهیم میگم شاید بیاد و ابراز علاقه کنه

خیلی گرم تر شده تازگیا

من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین
بیمار دارن که خیلی مریضی سختی داره یکیش برای اونه اون یکی شاید بخت گشااگه خودتون چله ای میشناسید معر ...

یک نفر برای  بیمار بگیره 

یک نفر برای بخت گشا 

در ضمن اگه اون بیمار اسمش [[[ یعنی اسمِ مستعارِ شخص و اسمِ مستعارِ مادرش ]]]  در دسته ی حادثه ساز " یا همون حادثه آفرین " باشه چله فایده نداره ( کسانی که اسمشون در دسته ی حادثه آفرین قرار داره : معمولاً در یکی از این حوزه ها شکست میخورن : ازدواج یا سلامتی یا اشتغال ( یا هر دو یا هر سه ) و غیر ممکنه در یوی از این حوزه ها شکست نخورن ( یا هر دو یا هر سه )

حادثه ساز عالی 

حادثه ساز معمولی 

حادثه ساز متضرر

====== تاپیکشو دارم : معتقدم رنج پایانی به جز نیکبختی ندارد 

در کاربر @سایوجان    که اونم خودمم و تازگیل تعلیق یکطرفه شده : تاپیکش هست : همیشه فکر میکردم بی طالع و بی شانسم تا اینکه ... ( تا اینکه فهمیدم اسمم در دسته ی حادثه ساز هست 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یک نفر برای بیمار بگیره یک نفر برای بخت گشا در ضمن اگه اون بیمار اسمش [[[ یعنی اسمِ مستعارِ شخص و ا ...

ممنون پس نمیشه یه نفر دوتا چله رو بگیره 

کاربری اولم سال ۹۸ به خاطر دفاع از واکسن ترکید :))

ممنون پس نمیشه یه نفر دوتا چله رو بگیره

چله های بخت گشا هم برای کسانی که اسمشون در دسته ی حادثه ساز قرار داره بیفایده س ( در ازدواج یا سلامتی یا اشتغال شکست میخورن ) ممکنه در ازدواجاش شکیت نخوره یا نه ؛ در سلامتی شکیت بخوره ؛ یا در اشتغال 

چله های بخت گشا هم برای کسانی که اسمشون در دسته ی حادثه ساز قرار داره بیفایده س ( در ازدواج یا سلامت ...

یعنی مبحث ارتعاشِ نام ( مثلا : 

*** یه اسمی ارتعاش بالا و فرکانس قوی ای داره مثل : اشرافی عالی _ اشرافی معمولی _ عرفانی عالی _ کم درآمد عالی ؛؛؛؛؛؛ 

*** یه اسمی ارتعاش معمولی و فرکانس متوسطی داره مثل : عرفانی معمولی _ کم درآمد معمولی _ اسرافی متضرر _ عرفانی متضرر ؛؛؛؛؛؛؛ 

*** یه اسمی ارتعاش پایین و فرکانس ضعیفی داره مثل : کم درآمد متضرر _ حادثه ساز عالی _ حادثه ساز معمولی _ حادثه ساز متضرر ) 

♦️♦️♦️ شما می توانید با گوش دادن به فایلهای انگیزشی ؛ یک مدت کوتاه ارتعاشتونو بالا ببرید ولی تنها همان یک مدت کوتاه ! به طور مثال میتونید پول در بیارید اما اون از ارتعاشتون تاثیر میگیره و دوباره به همون نقطه ی اولیه برمیگرده ! یعنی نقطه ی صفر . چون ذاتاً قرار نبوده اون پول ، رابطه ، خوشبختی ، سلامت یا هر چیز گرانبهای دیگهدای براتون بمونه و از دستش میدید چون شما ژنتیکی ثروتمند نیستید و این مسأله در حقیقت بر میگرده به نام شما .

اسم شما تعیین کننده ی میزان ارتعاش شماست و مثل یک بذر حاوی خصوصیات اخلاقی ، بیماری و غیره است . 

♦️♦️♦️ شکست های پی در پی ، تنش ها ، ناکامیهای عاطفی و عشقی ، طلاق و جدایی ... ضرر و زیانهای سنگین مالی ، درآمد کم ، بیکاری ، اعتیاد ، فقر و غیره ( کلاً چیزای منفی و منفور ) : ریشه و پتانسیل همه ی این موارد در ارتعاشِ نامِ شخص نهفته است .