2777
2789
عنوان

همه جهیزیمو تو 2 روز خریدم مردم از خستگی

| مشاهده متن کامل بحث + 6238 بازدید | 166 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم صدجا رفتم ولی تو 3 روز جمعش کردم😂💔پاهام ترکید

خدا قوت 😂خوشبخت بشی 

ولی بازم نمیتونم جهیزیه حداقل یک ماه طول می‌کشه 

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

من!؟خوزستان/آبادان

تبریز من مبلام 70میلیون شد جهازهای سمت ما خیلی سنگین هستن بخدا ک فقط ی جفت فرش دستباف 12متریم شده 180میلیون. خوشبحالت ک با 300کل جهازتو خریدی. اینورا با 300 سه چهار قلم وسایل میدن

مبارکت باشه واقعا خیلی کیف میده من دوست داشتم ولی از چند سال قبل ریز ریز گرفته بودم موقع ازدواج فقط ...

مرسی عزیزمممم،کیف که میداد به خصوص حرص دادن نامزدم😂😂

عاشق مرامت شدم🙂

من ی هفته بعدش عروسی رو راه انداختم... به کسی هم نگفتیم حامله ام... بعد زایمانم فهمیدن ک کسی جرات نک ...

وای این خیلی بدههه من از خجالت میمیرم😂💔

بخاطر همینه دیگه به جز بوس و بغل اصلا پیش نرفت ممنوعش کردم،با دل و جرعتی دختر😂🌸

تبریز من مبلام 70میلیون شد جهازهای سمت ما خیلی سنگین هستن بخدا ک فقط ی جفت فرش دستباف 12متریم شده 18 ...

کلا شد ۳۲۰ اما آره واقعا الان همه میگن خیلی ارزون گرفتی🙂 ولی آخه منم دنبال جایی بودم که قیمتش مناسب باشه اما جنساش خوب و مارک خوب باشه😂🙂

شانس آوردم