2777
2789
عنوان

همه جهیزیمو تو 2 روز خریدم مردم از خستگی

| مشاهده متن کامل بحث + 6238 بازدید | 166 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مبارکت باشه عزیزم🥰😍😍خوشبخترین باشی عروس خانم..خواهر منم تازه عقد کرده..خداکنه اونم جهازشو بخره تم ...

عزیزمممم ممنونم،مبارکتون باشه،خوشبخت بشه تباهی🙂🌸 جهاز خیلی دردسره😂💔 من که تو این 2 روز پاهام نابود شد

من خوزستان/آبادانم این رسم و خوزستان از عربا گرفتن,,,البته اینکه عربم هم بی تاثیر نیست😂💔

فهمیدم‌...من عرب نیستم و پوستمون کنده شد..اهوازم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
من خوزستان/آبادانم این رسم و خوزستان از عربا گرفتن,,,البته اینکه عربم هم بی تاثیر نیست😂💔

من عاشق ابادانیام♥️♥️♥️🩵🩵🩵😍🥰

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

کاش عروس جنوبی شده بودم

جهاز رو خودم گرفتم بابام خیلی بهش فشار اومد دلم میسوزه براش

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
خب ۳۰۰میلیونم کمه خب میشه دقیق بگی چیاگرفتی؟؟؟

همه وسایل خونه دیگه 

فرش،مبل،میز عسلی،تلوزیون،کولر که هنوز نگرفتیم البته،لوستر های تزئینی،میز تلوزیون،گلدون تزئینی،دیگه لوازم برقی و آشپزخونه هرچی که فکرشو بکنی😂💔

و.....ریزترینشونم گرفتم🙂😂