2777
2789
عنوان

همه جهیزیمو تو 2 روز خریدم مردم از خستگی

| مشاهده متن کامل بحث + 6235 بازدید | 166 پست
واسه من عجله داشتم بعضی چیزا رو هم موندن بعداً بگیرم🙂خوش گذشت اون موقع!؟چرا من فقط خسته شدممممممم

من از خرید متنفرم ، چون قدرت تصمیم گیری ندارم و اینکه به نظرم همه چیز زشت میاد و راضیم نمیکنه ، برای همین از خرید متنفرم ، حتی لباس خریدن 

الان موندم روزی بچه دار شدم ، برای سیسمونی چکار کنم .. دوباره باید حرص بخورم

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برای من اکثر خورده ریزا رو مامانم قبلا گرفته بود . فقط سرویس چوب بود که یه بار رفتیم بیرون همش رو از ...

من دنبال قیمت تقریبا مناسب می‌گشتم که هندیجان رفتیم به گفته دوست عزیز تو تایپیک قبلی و واقعا عالی بود همه رو از ی جا گرفتم😂

البته گشتم خوشکلاشو پیدا کردم

من دنبال قیمت تقریبا مناسب می‌گشتم که هندیجان رفتیم به گفته دوست عزیز تو تایپیک قبلی و واقعا عالی بو ...

مبارکت باشه ، ان شاالله به دل خوش استفاده کنی 🌹🌹

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

اسی خوشبحالت چقدر خوبی راحت تصمیم میگیری من یه مانتو ساده میخرم کل بازار رو زیرو رو میکنم و همیشه تو اولین دور گشت خریدم نمیشه😕

خلاصه دست راستت رو سر من

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
من از خرید متنفرم ، چون قدرت تصمیم گیری ندارم و اینکه به نظرم همه چیز زشت میاد و راضیم نمیکنه ، برای ...

وای من اگه نام بخرم همه چیز خوشگله یه چیزی چشممو میگیره اگه خواستم بگیرم زشته انگار 😂😂

درست میشه کم کم حالا اگه نشد از شوهرت کمک بگیر🙂😂

اسی خوشبحالت چقدر خوبی راحت تصمیم میگیری من یه مانتو ساده میخرم کل بازار رو زیرو رو میکنم و همیشه تو ...

من ۳ روز درگیر بودم مغازه ها رو چند بار گشتم تا انتخاب کردم آخرش دیگه نامزدم عصبی شد مجبور شدم انتخاب کنم البته😂😂