2777
2789
عنوان

اونایی که پولدار نیستن چجوری ازدواج میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 57 پست
🤍🤍با سیصد میلیون چند قلم از وسایل میشه خرید ؟ مثلا فقط ضروریا میشه ؟ همزن و اینا هم میشه خردی ؟

بله میشه ایرانی جنس خوب بگردی میشه

فقط باید هوش اقتصادی بالا و قدرت مدیریت داشته باشی 

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با ۳۰۰ خدایی نمیشهیخچالتی ویمبلتختلباسشوییفرشجاروبرقیفرو کلی خورد و ریز

میشه

من همین دیروز واسه یکی از همکلاسیام لیست تهیه کردم با قیمت بروز

همه چی جزوش بود کم و کسر نداشت قشنگ با ۳۰۰ همه چی جور شد از یخچال و تی وی گرفته تا فرنیچر و حتی مواد غذایی داخل یخچال

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
میشهمن همین دیروز واسه یکی از همکلاسیام لیست تهیه کردم با قیمت بروزهمه چی جزوش بود کم و کسر نداشت قش ...

آره دقیقا میشه فقط اینکه خانواده داماد نباید پررو وطلبکار باشن

از اون حرفا بودا😐

کدوم حرفا؟ طرف به سختی جهیزیه بخره برا بچش  مردم برن ببین عیب و نقص بذارن رو زحمتشون از اون حرفاست؟ یا برا چشم و همچشمی و متلک نشنیدن خودشونو تو بدهی غرق کنن؟ کدوماش مد نظرتونه  

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
اگه سرکار میری تونستی هرچند ماه درمیون حداقل یک گرم طلا بذار کنار....سه چهارسال دیگه بفروشی شاید به ...

مممنونم ایده خوبیه یعنی طلا دیگه همینجور میره بالا ؟

خدایا شکرت 🥺 💛💚🩷 خدایا عاشقتم دستمو بگیر 

کدوم حرفا؟ طرف به سختی جهیزیه بخره برا بچش مردم برن ببین عیب و نقص بذارن رو زحمتشون از اون حرفاست؟ ...

اونجایی که گفتین حسن گرونی حذف تجملاته

قشر ضعیف جامعه دارن زیربار این همه گرونی له میشن

دلشون به همین عروسی و ۴ تا وسیله خریدن و طلا گرفتم خوش بود که اینم ازشون گرفتن

وقتی میشه حرف شمارو پذیرفت که تجملات واسه تمام مردم ایران حذف بشه نه فقط واسه قشر فقیر و متوسط

اونجایی که گفتین حسن گرونی حذف تجملاتهقشر ضعیف جامعه دارن زیربار این همه گرونی له میشندلشون به همین ...

عجب😐باشه چشم میگم حذفشون کنن 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
جوابی بهتر از این نداشتی؟موفق باشی

اگه بقیه پست هامو میخوندید که قطعا خوندید و فقط میخواستید یه چیزی گفته باشید میفهمیدید که از این اوضاع شاکی ام منتها قصدتون چیز دیگه ای بود 

همون اول هم طرف صحبتم نبودید 

همچنین