2777
2789
عنوان

بنظر شماهم اکیپای نینی سایتی خیلی سمن❓️😂😐

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 86 پست
راجع بهشون نظری ندارم ولی چرا هم پر بازدید میشن؟بقیه چرا مبرن تو تاپیکشون بازدبد بخورع؟

نه خب خودشون که زیاد کامنت میذارن صفحه های تاپیک زیاد میشه میره تو داغترینا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من کاری به اون خودکشیه ندارم ولی هرکی یه جور خوشه دیگه اوناهم اینجوری دلشون خوشه ولشون کنید

من فقط واسم سواله چرا نمیرن تو شبکه های اجتماعی یه گروهی چیزی بزنن

نه خب خودشون که زیاد کامنت میذارن صفحه های تاپیک زیاد میشه میره تو داغترینا

بازدبد زیاد میخوره.تعداد بازدبد تاپیکاشونم بالاست 

اوج آسمان و بگویاسی هم جزوشونن؟

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                   ❌تعلیق نیستم ولی دیگه فعالیتی ندارم برای همیشه❌                                                        

چه قدر شما درگیرشون هستین که ۲ تا تاپیک هم زدین !!!

چند تا دوست هستن. بعضی وقت ها ممکنه قهر باشن اما بعد آشتی می کنن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

چه قدر شما درگیرشون هستین که ۲ تا تاپیک هم زدین !!!چند تا دوست هستن. بعضی وقت ها ممکنه قهر باشن اما ...

دیگه شما که رکورد درگیر سایت بودن دست خودته به کسی نگو درگیر بنظرم😂

دیگه شما که رکورد درگیر سایت بودن دست خودته به کسی نگو درگیر بنظرم😂

نه اتفاقا دست شماست !!! توی تاپیک ها که نظراتتون رو می بینم.

به این و آن متلک میگین.

الان هم این تاپیک رو برای مسخره کردن بقیه زدین‌.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

نه اتفاقا دست شماست !!! توی تاپیک ها که نظراتتون رو می بینم.به این و آن متلک میگین.الان هم این تاپیک ...

نه خداروشکر این سایت واسه من اونقد جدی نیس که بخوام خودمو اینجا کاره ای بدونم و فاز خاصی بردارم🤔

شماهم که خیلی درگیر نظم و انضباط سایتی بنظرم بیشتر باید مخالف باشی با این خاله بازیای خودکشی فیک و بازی با احساسات کاربرا

سوالت چی بود شما

اینستا میخوام استوری بزارم ک فقط یه نفر ببینه ب هیچ عنوان نمیخوام بقیه ببیینن همه رو هاید کنم‌جز اون شخص احتمالش هست کسی دیگ بتونه ببینه؟(اونایی ک سانیستا دارن یا...)

نی نی سایت که کلا تاپیک مفیدی نداره جدیدا سم بازار شده

منتها مشکلش زیاد برنمیگرده به اکیپ و دوستیهای اینجا

جدایی از این که چند وقت اخیر اکیپ زدن مد شده قبلا گروه های دوستی اینجا زیاد بود حدود سال 98 جو این سایت واقعا اوکی بود یادمه چند اکیپ دوستی رو که اون موقع بودن 

تو این ایت میشه دوست های خوبی پیدا کرد

https://daigo.ir/secret/1839468111  چالش)  اگر با دیگرانش بود میلی.....چرا ظرف مرا بشکست لیلی؟