2777
2789
عنوان

حس میکنم اعتیاد دارم به خیال‌پردازی چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 36 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من تو نوجوونی  اینجوری بودم واااای  یعنی دیوونه کننده بود . شبا ساعت ۸ میرفتم تو رختخواب تا بیشتر بتونم خیالپردازی کنم تا ۲ شب چشمامو می‌بستم و به چیزایی فک میکردم که هیچوقت اتفاق نیوفتاد . بعد که درگیر مشکلات زندگی شدم کلا از سرم افتاد

ریشه خیالبافی معمولا از کودکیه، از جاییکه کودک توجه و مراقبت و محبت کافی رو دریافت نمیکنه و از طریق خیالبافی میخواد نداشته هاش رو جبران کنه.

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

دفعه بعد رفتم تراپی راجب اینم میپرسم ببینم باید چ کنیم

مرسی عزیییزم، واقعا وقتمو داره میگیره، ولی اگه یه کاری میکنم‌ راجع بهش خیالپردازی نکنم نمیتونم انجامش بدم ، اما وقتمو آنقدر میگیره که تا به خودم‌میام میبینم دیگه وقتی نمونده

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
دقیقا

باید تا جایی ک میتونی خودت ب خودت عشق و توجه بدی، خودت رو در صدر اولویت هات قرار بده، بارها ب خودت بگو ک خودت عزیزترین و ارزشمندترین آدم برای خودتی، به خودت هزار برابر بیشتر از دیگران احترام بذار و محبت کن و خوب رفتار کن، این خلا رو فقط خودت میتونی پر کنی

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊