2777
2789
عنوان

چیکار کنم سینه ام بززززززگ شه

| مشاهده متن کامل بحث + 1156 بازدید | 68 پست
حیا نمیکنید؟ شرم چی اونم نه؟ ninie_1 لطفا بررسی کنید ایشون مرد هستن و اصلان نباید بیان توی بحث زنونه ...

@niniyar_5    

لطفا این مسئله رسیدگی کنید این مرد بی حیا هس ووتوی بحث زنونه میگه ماساژ لطفا بررسی کنید. ممنونم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

علائم انگل روده چیه که باعث میشه آدم لاغر بمونه؟

سلام خواستم معذرت خواهی کنم بابت دیروز که حضور من‌باعث نا راحتیه اون خانمها شد      ببخشید 

حقیقت داره  یا خوابه که دستات  توی دستاشه     محاله اون نمیتونه مثل من عاشقت باشه     باهاش خوشبخت وآرومی   سرت رو شونه اونه     یه روزی مال من بودی     ولی اینه نمیدونه      نمیدونه که دست تو   تودستای منم بوده      بهش بگو که اغوشت یوقت جای منم بوده      بگو چی بین ما بوده    سر عشقت چی اوردی           اونم حرفاتو باور کرد  واسه اونم قسم خوردی 

آزمایش خون دادم سالم بودم ویتامین ب روزی ۴ تا میخورم ولی اره انگار انگل دارم

سلام میخواستم از شما هم عذرخواهی کنم که مثل اینکه بودن من باعث شد شما به جوابتون نرسید        امیدوادوارم ببخشید منو

حقیقت داره  یا خوابه که دستات  توی دستاشه     محاله اون نمیتونه مثل من عاشقت باشه     باهاش خوشبخت وآرومی   سرت رو شونه اونه     یه روزی مال من بودی     ولی اینه نمیدونه      نمیدونه که دست تو   تودستای منم بوده      بهش بگو که اغوشت یوقت جای منم بوده      بگو چی بین ما بوده    سر عشقت چی اوردی           اونم حرفاتو باور کرد  واسه اونم قسم خوردی 

سلام خواستم معذرت خواهی کنم بابت دیروز که حضور من‌باعث نا راحتیه اون خانمها شد ببخشید

شما که چیزی نگفتی مشکلی نیست برادر

مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂

شما که چیزی نگفتی مشکلی نیست برادر

متشکرم