2777
2789
عنوان

مشاور کنکورم زنگ زد و بهم گفت که تو چرااااا😐

| مشاهده متن کامل بحث + 4524 بازدید | 186 پست

خب راست میگه فردا بخاطر اهمال کاری شما اون باید پاسخگو باشه مرتب باید بگی پول گرفت کار نکرد و اینجوری

به نظرم سختیش چند روزه عادت کنی به حرفش گوش بده کسی که برا کنکور میخونه این کارارو‌نمیکنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

توهمونی که ظهر تاپیک زدی؟.حرفاش اوکیه بخاطرع درستهبهت حسی نداره ببین اینا درحدع لاس تمیزن همشون دیگه ...

آره همونم

اوکیه پس واقعا همینکار رو میکنم

فقط اینکه به خودش گفتم که همچین حرفی راجبش شنیدم ولی خب واکنش خاصی نشون نداد و گفت اصلا مشاور تو یه ادم عوضی به توچه به تو چهههه

و گفت که برنامتو اجرا کن کاملا عادی

اوکیه؟

تعلیق دائم✅️دوستان خوبم در نینی سایت خدافظ♡
اگه تا اخر سال قرار باشه توسط این مشاور اذیت شه قطعا بدترهاگه مشاور خوبی بتونه پیدا کنه بهتره، ولی خ ...

مشاور خوب پیدا کردنش خیلی سخته 

مخصوصا منکه با برنامه هرکی نمیتونم مچ بشم

مشاور خوب پیدا کردنش خیلی سخته مخصوصا منکه با برنامه هرکی نمیتونم مچ بشم

خودت میدونی دیگه

حواستو جمع کن و به کسی هم اعتماد نکن، در کل مراقب خودت باش. امیدوارم موفق باشی

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

شیدا جان، مشاورت درست میگهشما قراره برنامت رو اجرا کنی (نه می‌خوای بری پیش اون آدم نه هیچی) شما درست ...

اره واقعا درسته اما من ریده شد به اعتمادم و یهو احساس بدی بهم دست داد خب چون از یکی از دانش اموزاش به معنای واقعی تا چه حدی پیش رفته بود

چی گفته مگه که میگی رفتارش مثل مشاورا نیست؟

اصلا آدم سنگینی نیست

مثلا همین دیشب به من میگفت باشرفا از ۱۲ شب به بعد بیتربیت میشن اگر میخوای بیتربیت نباشم قبل از دوازده شب با من چت کن

این همه بچه روستا چطور میارن پس میری تو شریف و بهشتی این همه بچه شهرستانی بی بضاعت اومده

درس خوندن و به سختی اوردن نه اینکه به راحتی

عزیزم یه سوال،شما از روی حرف یک نفر اینجوری به هم ریختی؟؟؟فقط توی یک گروه یه دختر راجع به مشاورت یه سری حرفا زده باعث سده اینقدر حالت بد بشه که این همه تاپیک بزنی و ذهنت داغون شه؟اون دختر کی بود ؟دوستت؟

😂😂استاد مام همینه به ظاهر با همه انگار لاس می‌کنه ولی رفتم تو اتاقش مشورت هم کردم اتفاقا به آدم با ...

دقیقا همینجوریه ولی دیدم بهش بد شد

انتظار نداشتم به یه بچه ک دانش اموزشه پیشنهاد بده و انقدر براش زبون بریزه و علنا گولش بزنه و برینه به زندگیش

وگرنه که خیلی ادم با سوادی هست و در کارش خیلی خفنه و این مسئله جداست ک شکی توش نیست