من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من عشقم صداش میزنم . اصلا انقد عادی شده انگار اسمشو دارم صدا میزنم . تو این ی سال که ازدواج کردم حتی یبارم نتونستم اسمشو صدا بزنم خیلی دوست دارما ولی اسمش خاصه نمیتونم . یجورایی ام حس میکنم بهش بی احترامی میکنم اگه بت اسم صداش کنم
چندروز پیش تو ماشین بودیم من خوابم میومد خودشم خیلی خسته بود چشامو بستم داشت خوابم میبرد یهو چشامو باز کردم دیدم سرشو گذاشته رو شیشه ماشین زل زده به من خیلی قشنگ🥹
تو جمع میگف گیگو یا جده سادات مسخرتون نمیکردن ؟معنیش چیه تو منطقه شما سمت ما خوب نیست معنیس
ن چراکسی مسخره کنن خب هیچ معنی نداره پیش ما چون همسرم به اشتباه همچین کلمه ای گفته بود بجای یه کلمه دیگه وخوشش اومده بود از سر ذوق همیشه بهم میگف گیگو یه کلمه بی معنی هس
از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤