2777
2789
عنوان

خیانت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2281 بازدید | 107 پست
واقعا اینجا اعتراف نمیکنن و خودشونو پاک نشون میدن ولی مطمئنم ادمایی هستن ک دچار اشتباه خیانت شدن

من قبول دارم اشتباه کردم و با این عنوان که دوست اجتماعی باشیم رفیق باشیم خانما گول میخورن متاسفانه 

صلواتی برای ظهور
در حد چت معمولی اونم ۱ ۲ ساعت پیامام بود که دید قبلیا رو پاک کرده بودم

جدابشی بهتر زن داداش منم خیانت کرد ۷سال پیش الا باوجود دوتا بچه بااینکه خیلی زندگی خوبی دارن باکوچک ترین دعوایی داداشم سرکوفت میرنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش همه مث شما بودن

بخدا دو سه‌مورد سر یه مسائلی با یکی از فامیلا چت کردم همون ثانیه بهش گفتم چون هدفی پشت اون چت نبود از جانب من و اون پیام میداد

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

بنظر من روابط دوستی هم توش قصد و غرضای دیگه ای هست،من که نمیتونم چنین چیزی رو تحمل کنم

قطعا اینجوریه مخصوصا از طرف مردا.مردا نمیتونن ی زن رو ب چشم ی دوست ساده نگاه کنن بخدا دختره پا بده هرکاریو تو قالب دوستی باهاش انجام میده ..ولی باز دخترا بهترن.

ولی بشدت مخالف دوست جنس مخالف هستم 

والاذشوهر من چت و تماس تلفنی خیانت کرد دو هفته تمام مثل دیونه ها شدم!!!! 

واقعا اگه میتونستم تف مینداختم تو صورتش و ولش میکردم 

همسرت مشخصه خانواده با آبرویی داشته که اینکارو نکرده!!!! 

واقعا حسش رو درک میکنم که چقدر احساس حقارت میکنه ادم 

کاش شخصیتش یه جور باشه حداقل سریع بتونه فراموش کنه 

قطعا اینجوریه مخصوصا از طرف مردا.مردا نمیتونن ی زن رو ب چشم ی دوست ساده نگاه کنن بخدا دختره پا بده ه ...

اره دیگه،تهش به جاهای خوبی کشیده نمیشه،یه قلب جا یه نفره کاروانسرا که نیست

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

من قبول دارم اشتباه کردم و با این عنوان که دوست اجتماعی باشیم رفیق باشیم خانما گول میخورن متاسفانه

خوشالم ک خودتی ❤واقعا ادم دچار اشتباه میشه مهم اینه تکرارش نکنه 

اسی فک کنم من درکت میکنم متاهلم و یک ماهه تو یه چت هستم عکسم فرستادم حتی چقد خرمخداروشکر تاپیکت رو د ...

وای صورتت هم افتاده تو عکسه ؟ 

آره خانما انگار زدن به سیم آخر دارن مردا رو تنبیه میکنن یا شایدم جامعه واقعا وضعش خرابه یا شایدم از بیکاریه 

لطفا بیایید دست بکشیم از این کار فکر کنید فردا ما مادر میشیم میخواییم همچین الگویی برا بچه هامون باشیم ؟

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
چادر سرت کن😒که چی‌بشع ؟اخه تازه عروس ازینکارا حتمن با مشاور صحبت کن بهت راهکار بده

همینطوری وجههٔ چادر رو خراب میکنن

فکر اینکه هرکی چادر سرش میکنه مجبورش کردن یا اینکه نمیدونن کسی که چت میکنه حالا با چادر باحیا نمیشه که😑

#غزه

وای صورتت هم افتاده تو عکسه ؟ آره خانما انگار زدن به سیم آخر دارن مردا رو تنبیه میکنن یا شایدم جامعه ...

درسته من همیشه به بچه فکر میکنم مثل یشیم تو خانم قاضی ولی کاش مردا هم فکر آیندهٔ بچشون بودن

#غزه

همینطوری وجههٔ چادر رو خراب میکننفکر اینکه هرکی چادر سرش میکنه مجبورش کردن یا اینکه نمیدونن کسی که چ ...

والااا بخدا 

اخه چادر سرش کنه چی میشه 😑🫤قک کنم شوهرش دنبال بهونه بود چادرو بهش تحمیل کنه