2777
2789
عنوان

میخوام ترک تحصیل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 34 پست

باورت میشه همین الان تو همین حال و همین فکر بودم؟؟؟ تمام تلاشمو می‌کنم از یه حدی بیشتر ارور میدم موقع درس خوندن عذاب میکشم‌. این ترم خیلی خسته شدم هیچکس درک نمیکنه! دوست دادم همه چیزو ول کنم حالم بده

خواب خوب و تغذیه تا حدی کمک میکنه انرژی داشته باشی من بین درس خوندنم زیاد استراحت می‌کنم چون واقعا خسته میشم. از اون طرف عذاب وجدان بیکار چرخیدن ولم نمیکنه! 

باورت میشه همین الان تو همین حال و همین فکر بودم؟؟؟ تمام تلاشمو می‌کنم از یه حدی بیشتر ارور میدم موق ...

دقیقا راستش دانشگاهم اذیت میکنه همش امتحان میانترم پایانترم کلاسی به معنای واقعی همش امتحان واقعا میخوام بالا بیارم شدیدا احتیاج دارم دور باشم حداقل موقت ولی خانوادم حتی نمیتونم بهشون بگم چون اصلا درک نمیکنن حتی معدل کم بشه کلی سرکوفت میزنن چه برسه بگم میخوام یه مدت نرم کاش اختیارم دست خودم بود یکم استراحت میکردم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا راستش دانشگاهم اذیت میکنه همش امتحان میانترم پایانترم کلاسی به معنای واقعی همش امتحان واقعا می ...

منم وقتی می‌گم خسته شدم همه با تعجب میگن سه ترم خوندی(ارشدم) دیگه داره تموم میشه هیچکس درک نمیکنه. از همون ترم اول میخواستم انصراف بدم دوستم گفت یه ترم خوندی حیفه ترم پیش خوب بود اما این ترم دوباره بهم فشار میاد هر جلسه تمرین و پروژه خستم کرده الانم که موقع امتحانه بعدشم استراحت ندارم باید تحویل نهایی پروژه درس‌ها و سمینار رو انجام بدم. از خودم متنفرم که اومدم ارشد و نرفتم دنبال کار 

منم وقتی می‌گم خسته شدم همه با تعجب میگن سه ترم خوندی(ارشدم) دیگه داره تموم میشه هیچکس درک نمیکنه. ا ...

میفهمم واقعا همش برگه میزارن جلو ادم فقط بیا امتحان بده دانشگاه همینه هیچی نفهمیدم متاسفانه کارم همینه یا سابقه میخواد یا میگن امتحان بده الانم ترم دارم ولی یه کلمه  نخوندم نمیدونم میخوام چیکار کنم ولی دلم نمیخواد برم سمتش