2777
2789
عنوان

میشه همزمان از شوهرم مهریه و نفقه و ترک انفاق شکایت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 65 پست
مال زود بوده؟یعنی نفقه خدمات قضایی رفتیمهریه اداره ثبت رفتی؟دیگه محضر نرفتی بار اول؟

برای پارسال

شما باید سند ازدواج یا رو نوشتش داشتا باشی 

اره اول رفتم خدمات قضایی نفقه و مهریه درخواست دادم بعد رفتم ثبت اسناد نامه توقیف ماشین و حساب گرفتم 

شکایت برای وقتی هست که شما نفقه الان رو میخواین طلب کنید ولی اگه دادخواست بدید نفقه گذشته رو هم میتو ...

عزیزم خوب متوجه نشدم

من گفتم که چی از شوهرم میخوام هم نفقه گذشته هم الان ،

هم خونه برای من و بچه هام

برم چی بگم دقیق ؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پس اول برم محضربعد اداره ثبتبرم محضر بگم چی دقیق؟

بگید برای مهریه میخواید اقدام کنید نامه بدن براتون برای اجراییه ثبت . اگه اطلاعات بیشتری میخواین من شماره چندتا از دوستانم رو میتونم بدم که مشاوره بگیرید چون دادخواستی که میخواین بنویسید باید دقیق باشه

برای پارسالشما باید سند ازدواج یا رو نوشتش داشتا باشی اره اول رفتم خدمات قضایی نفقه و مهریه درخواست ...

توقیف کردی؟

چقدر طول کشید توقیف شد؟

همسرم کی پیامک براش میره و مطلع میشه ؟

عزیزم خوب متوجه نشدممن گفتم که چی از شوهرم میخوام هم نفقه گذشته هم الان ،هم خونه برای من و بچه هامبر ...

داخل دادخواست مینویسید که نفقه از فلان سال داده نشده یا کم داده شده و هر خواسته ای دارید مثل مسکن و.. مینویسید و به مواد قانونی استناد میکنید و اگه درامد همسرتون هم خوبه فیش حقوقی یا واریزی از بانک اینطور چیزارو بتونید پیدا کنید استناد کنید خوبه

توقیف کردی؟ چقدر طول کشید توقیف شد؟همسرم کی پیامک براش میره و مطلع میشه ؟

اره خبر مرگم رفتم انجام دادم ای کاش نرفته بودم 

برای توقیف رفتم خود مسول گفت صبح اول وقت بیا که پیامک برا همسرت میره نتونه بره کاری کنه منم رفتم همون روز نامه توقیف همه چیزو گرفتم 

داخل دادخواست مینویسید که نفقه از فلان سال داده نشده یا کم داده شده و هر خواسته ای دارید مثل مسکن و. ...

قبل اینکه برم خدمات قضایی  حتما باید اول برم عریضه نویسی برام دادخواست انجام بده؟

بدون اون نمیشه برم شکایت ثبت کنم؟