2777
2789
عنوان

تاحالا اطرافتون همچین ادمی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 54 پست
بله متوجهم و من هیچوقت نیومدم بهش بگم مثلا این دلیل مسخره ایهسعی کردم راهکار بدم و کمک کنمنمیخواد و ...

درسته حرفتو کامل میفهمم این آدم باید بره پیش روانشناس تا درمان بشه ما نمیتونیم کاری براش بکنیم اینو بهش بگو 

من میفهمم در عذابی اما من تخصص ندارم و درکت نمیکنم بهتره بری با یه فرد متخصص و وارد توی این زمینه کمک بگیری من هر چه در توانم بود انجام دادم دوست دارم برات ارزش قائلم اما نمیتونم اینجوری ادامه بدم همراهت هستم اما درمان شو وگرنه مجبورم ترکت کنم چون انگار تو برای من و شخصیتم احترام و ارزشی قائل نیستی

خدایا شکرت 🥺 💛💚🩷 خدایا عاشقتم دستمو بگیر 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اذیت نمیشید؟ چجوری باهاش رفتار میکنید؟

خیلی خیلی اذیت میشیم 

خیلی پرتوقعه ازش می ترسیم خیلیم سلیطه و کلا گنده دماغ هم خودش هم شوهرش 😔

♥️لطفاً برا من و نامزدم و حاجت دلم یک صلوات بفرستین🌹♥️

سخته خیلی سختاما همیشگی نیست چند سالشه؟

آره خیلی سخته 

فعلا که همش چس ناله داره برامون 

بااینکه اوضاعش صد پله از همه مون بهتره 

۳۲ سال

♥️لطفاً برا من و نامزدم و حاجت دلم یک صلوات بفرستین🌹♥️

با اینکه ادبیات من به شما ارتباطی نداره اینکارا رو کردم جواب نداده.

با اینکه اینجا یک سایت عمومیه و شما ادبیاتی که تو خونه داری رو نمی تونی در اجتماع داشته باشی 

مشاور

با اینکه اینجا یک سایت عمومیه و شما ادبیاتی که تو خونه داری رو نمی تونی در اجتماع داشته باشی مشاور

با اینکه اینجا یه سایت عمومیه ممکنه با هر ادبیاتی برخورد کنی ، نظرت رو درباره‌ی چیزایی که ازت درموردشون چیزی نپرسیدن باید برای خودت نگاه نگه داری