2777
2789
عنوان

یه اخلاقی های دارم که خودم هم وحشت میکنم🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 67 پست

یکی مثل من سلیطه و آرام به ظاهر گیرت میاد که نفهمی چیکا  کردی

ی شاخ تو مدرسمون داشتیم ی اکیپ داشت حدودا ۱۰ ۱۵ نفر 

ببین راه میرفت مسخره میکرد میزد هر کارررررر که بگی میکرد بوکسورم بود هیکلی

من خیلی شوخم ولی بداخلاقم هستم

یبار به من تیکه انداخت به خدا یجوری با خاک یکسانش کردم 

دیگه هیچ وقت هیچ وقت مثل قبل نشدو سال بعد از مدرسه رفت 

هرچقد بهش اخطار میدادیم ادم باش کمتر مسخره کن و دل بشکون 

تازه یکی از آدمای اکیپش گفت مهم تر از یسنا تو مدرسه هست مگه؟گفتم بله بله که هست توعه خودشیرین که از خشتک این آویزونی تو و خودشیریناش دور برداشتین خبریه؟

اونو کلا از اکیپش انداخت بیرون روز بعد

حدود سه سال گذشته یادم نیست چیا گفتم ولی الان دوست صمیمس خودمه🤣 با عذرخواهی دوستم شد و اینکه کلا گفت نمیخاد آدم قبلی باشه

‌‌‌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اون همکلاسی ایم بهم فوش داده بود جوری که خودم خجالت کشیدم به مدیر گفتم اینو گفته برای همین عصبانی شد ...

دشمن میسازی برای خودت اینجوری. اگه دوست و رفیق و روابط برات مهم نیست که هیچ ولی اگه هست تغییر رویه بده✨ 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
یکی مثل من سلیطه و آرام به ظاهر گیرت میاد که نفهمی چیکا کردیی شاخ تو مدرسمون داشتیم ی اکیپ داشت حدو ...

بهترین رفاقت ها با دشمنیه 

منو رفیقم ی دوره چشم هم نداشتیم🤣

درود عامون بر یَک یَکتون باد، آنخماعو یهویی ✌️ 

پارمیدا نکن شر میشه

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

من فکر میکردم خودم اینجوریم 2 سال و نیم با دوست پسرم دوستیم از سنگ صدا درمیاد از اون نه من همش میگفتم چرا انقدر آروم و مودب یه بار تو دعوا چنان دادی کشید به قرآن هم من سنکگوب کردم هم طرف مقابلش 

مرده ک یقه به یقه شده بودن برگشت بهش گفت داداش آنقدرم دعوا جدی نبود من فهمیدم تازه اون خود کنترل گری بلده منم تقریبا یاد گرفتم

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂