2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنین😢

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 26 پست
ازش اعتقاداتش رو پرسیدم گفتش روزه میگیرم هیئت میرم اما نماز نمیخونم مثل اینکه من رو هم تو هیئت معرفی ...

ببین اکه دختر مسلمانی هستی بی خیال  خوشبختی کنار یه ادم با ایمان هست 

میگه نشنیدی ایه قران که به بخشی کافر می شوند ؟

مسلمان کسی است که تسلیم خدا است میکه میشه تسلیم باشی حرف گوش نکنی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین اکه دختر مسلمانی هستی بی خیال خوشبختی کنار یه ادم با ایمان هست میگه نشنیدی ایه قران که به بخشی ...

منم دقیقا ادمی رو میخوام که با ایمان باشه

اما نمیدونم چرا پسر نماز خون پیدا نمیشه

منم دقیقا ادمی رو میخوام که با ایمان باشهاما نمیدونم چرا پسر نماز خون پیدا نمیشه

توصیه من اینکه بی خیال شو بهش نگو وماز نمی خونی چون مردی که به خاطر یه دختر نماز بخونه ظاهرش قشنگ این خیلی بده نماز این چیزا فقط به خاطر خدا 

از زندگی با افراد با تقوا نگم بهتر چون همیشه ارمش هست بهش اعتماد داری غمی نیست درکت می کنه نگران نمی شوی و دو رکعت نماز با هم به کل دنیا ارزشش بیشتره

ای کاش یکی از این ادم با تقوا قوی تسلیم خدا بیاد توی زندگیت به نظر من ازدواج فقط با ادمی با ایمان واقعی قشنگه یکی که تسلیم خدا باشه مسلمون کسی که قدرت رو بدونه چون شکر گذار نعمت ها است