2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم عقده ای هستی عقده داری بنظرتون مقصر منم قهر کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 39 پست
اصلا ندیدم زن یا مردی بعد از بچه از این رو به اون رو شده باشه !! آره دیدم که طرف مثلاً کم حوصله بوده ...

دقیقا خیلی ها بدتر هم میشن. شوهرم مثلا خدانکنه من بگم فلان چیز میخواد فقط ثابت کنه ک خودش بهتره بیشتر سختی کشیده بیشتر رشد کرده نه ففط خودش خانوادشم همینن 

تو فکر کن خواهر شوهرم پولدار تا حالا واسه بچش یه ماشین کنترلی نخریده الان بیست و چند سالشه تو خونه ما داداشم واسه پسرم خریده بود اومد دید گفت مامان ببین دایی چی  خریده گفتم جونت درنیاد داداش من خریده اینقد عقده ای میشن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا خیلی ها بدتر هم میشن. شوهرم مثلا خدانکنه من بگم فلان چیز میخواد فقط ثابت کنه ک خودش بهتره بیشت ...

مگه اینکه معجزززززززه بشه این آدم از این رو به اون رو بشه و تغییر کنه ، به نظر من زن عاقلی هستی تو 

والا گناه داره بچه 

مگه اینکه معجزززززززه بشه این آدم از این رو به اون رو بشه و تغییر کنه ، به نظر من زن عاقلی هستی تو و ...

دقیقا بچه چه گناهی کرده چرا باید یه ادم دیگه با عقده تحویل جامعه بدم و این نسل ادامه دار باشه و میدونم اینطوری بعد از بچه خیلی به مشکل میخوریم مخصوصا ک شوهرم خیلی ادم خودخواهیه 

مگه اینکه معجزززززززه بشه این آدم از این رو به اون رو بشه و تغییر کنه ، به نظر من زن عاقلی هستی تو و ...

الان من خانوادم شهر دیگه ای هستن 10 ماهه نرفتم و دلم خیلی تنگ شده از شهریور التماسش میکنم اصلا انگار نه انگار میگه هیچکس ب اندازه من مادرشو دوست نداره گفتم چطور تو مادر داری یه هفته نری هی میگی دلم تنگشده اما من ندارم من دلم تنگ نمیشه میگه مادر من به من نیاز داره بعدشم هیچکس ب اندازه من مادرش دوست نداره گفتم اره هیچکس مادر نداره فقط تو. تو دلم گفتم کاش حداقل درست تربیت کرده بود 

دقیقا بچه چه گناهی کرده چرا باید یه ادم دیگه با عقده تحویل جامعه بدم و این نسل ادامه دار باشه و میدو ...

اصلا خودتم بین شوهرت و بچه روانی میشی 

هر روز جنگ اعصاب 

نمیدونی طرف بچه رو بگیری 

طرف اونو بگیری 

کیو آروم کنی 

اعصاب خودتم داغون میشه 

الان من خانوادم شهر دیگه ای هستن 10 ماهه نرفتم و دلم خیلی تنگ شده از شهریور التماسش میکنم اصلا انگار ...

واااااااااااای یا خدااااا 

چه خودخواه 

خودشیفته /: 

انگار ذره ای درک و همدلی تو وجودش نیست نسبت به بقیه 

فقط نیازای خودش ارجعیت داره 

نیار بابا فعلا بچه 

سرت درد می‌کنه ؟!

واااااااااااای یا خدااااا چه خودخواه خودشیفته /: انگار ذره ای درک و همدلی تو وجودش نیست نسبت به بقیه ...

نه بابا مگر خنگم بچه بیارم از خودم باید بزنم تازه شوهرمم اینطوری. گاهی بخدا میگم اخه من چی کم داشتم چرا همچین چیزی نصیبم کردی همچین خانواده ای همچین مردی خیلی خسته شدم ازشون