2777
2789
وضعشون در چ حده

تو رفاه هستن 

دو تا خونه بزرگ

مغازه اجاره دادن 

دوتا ماشین 

طلاهای زیاد خانوماشون

سر و وضع عالی

تیپ و لباس گرون و عالی  

تو این گرونی هر سال عوض کردن مبل و پرده و....دارن 

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم چرا میگین حقوق قضات خوبه!😐 اصلا خوب نیست، اصلا اون تصوری که از بیرون هست نیست، همسر من با پایه قضایی ۱۰ سال سابقه ۳۰ تومن میگیرن، تازه دکترا دارن!!! فقط پنج تا مقاله وزارت علوم به زبان فرانسه داره، کتاب تالیف کرده و پایه قضایی هم داره، اصلا امکان نداره با ۱۵ سال ۴۰ بگیره اگه هم میگی ه کسی ان شاءالله بیشتر باشه ولی واقعا انصافا نمیشه جر ادارات با حقوق بالا محسوبشون کرد

در خانهٔ من، ابرازِ احساسات ، بوسیدن و در آغوش گرفتن ، مانندِ نفس کشیدن بدیهی و ضروری است 🤍

من ازهمه ی کارمندا توی همه ارگان ها اطرافمون داریم.

والا پولداری خاصی ن توی خودمون ن توی اطرافیانمون ندیدم😁

کارخونه دار وتاجر که نیستیم و اطرافیان هم نیستن که بگیم کدوم کارمندی پول خوبی داره.

فقط دونفر توی فامیل ما پولدارن ودرآمدای چندصد میلیونی دارن که هردو شغل آزاد دارن.

نمیدونم چرا میگین حقوق قضات خوبه!😐 اصلا خوب نیست، اصلا اون تصوری که از بیرون هست نیست، همسر من با پ ...

فرد نزدیک زندگیم قاضیه و مسئول دادکستری و استان مهمی هست 

و کامنت شمارو تایید میکنم

زندگیه لاچری نداره اصلا

واقعا؟😐😐چقدر کم

بخدا نمیتونی تصور کنن چقدر کارشون سخته، ولی حتی با وجود مشقت فراوان بازم حقوق بالایی ندارن تازه هکسر من استاد دانشگاهم هست، البته اون دربافتی از این جداست اما بازم زیاد نیست نمیدونم چجوری اون خانم گفت با ۱۵سال ۴۰ میگیرن 😕

در خانهٔ من، ابرازِ احساسات ، بوسیدن و در آغوش گرفتن ، مانندِ نفس کشیدن بدیهی و ضروری است 🤍

فرد نزدیک زندگیم قاضیه و مسئول دادکستری و استان مهمی هست و کامنت شمارو تایید میکنمزندگیه لاچری نداره ...

زندگی لاکچری کجا بود 😂💔

من کارمند جهاد کشاورزی دیدم که وضعش خیلی خوب شد. دلیلش هم حقوق کارمندی نبود، باعرضه بودن خودش بود که در کنار کارمندی، دنبال شغلهای آزاد بود. پول خیلی خوبی هم بدست آورد. الان ماشینش چند میلیارده.

چقدر بهت میدادن که میگی کم بود؟

من نه ماه رفتم کلا ۸تومن بدون بیمه اما توی سیستم بانک مرکزی یه سیتم به اسسمم ثبت شده بود اگه می موندم امسال احتمالا ازمون میدادم قبول میشدم چون الویت با ما بود