2777
2789
تاپیکتو نمیتونی فقط کامنتارو میتونی .تاپیکت اگه کامنت نگرفته باشه میتونی حذف کنی

عزیزم کلمنت هم نگرفته اما اون سه نقطه رو نداره که بیام بازشناسی کنم گزینه انتخاب کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

راستی یه سوال دیگه م داشتم گلم آگه یه زمانی لغو کاربری کنم باید چکار کنم و اینکه آگه کسی گوشی منو دس ...

لغو کاربری کنی ،باید به نی نی یار بگی 

بعد برا وصل شدنت هم باز باید به نی نی یار بگی که وصلت کنه 

تاپیکاتم موجود میمونه 

گوشی شما رو بگیره ،شمارتم بزنه اگه اون قسمت که زده گذرواژه تون ذخیره بمونه فعال باشه میتونه وارد شه ،اما اگه اون گزینه رو لغو کنی هر بار ورودت باید گذرواژت رو وارد کنی و خیالت راحته

لغو کاربری کنی ،باید به نی نی یار بگی بعد برا وصل شدنت هم باز باید به نی نی یار بگی که وصلت کنه تاپی ...

وای مرسی ازت  یعنی هیجان جوره نمیشه لغو کاربری با تاپیکام حذف کنن؟

وای مرسی ازت یعنی هیجان جوره نمیشه لغو کاربری با تاپیکام حذف کنن؟

تاپیکات خصوصی باشه ،میفرستی لینکشو برا نی نی یار یک حذف میکنه برات

روزهای زوج ،از ساعت ده و نیم تا دوازده 

دو تا سه 

میفرستی خصوصی براش

یا باید یه چیز مخالف سایت بگم کلا بترکم درسته؟

نه فقط همون تاپیک خلاف سایتت حذف میشه 

و دائم لغو کاربری میشه 

بقیش میمونه

میتونی از بقیه هم درخواست کنی تاپیکت رو گزارش بزنن ،فکر کنم ده نفر بزنن حذف میشه

نه فقط همون تاپیک خلاف سایتت حذف میشه و دائم لغو کاربری میشه بقیش میمونهمیتونی از بقیه هم درخواست کن ...

همین الان تورو خدا تاپیک هامونگزارش میزنی حذف بشن وایلدرز جانم

تاپیکات خصوصی باشه ،میفرستی لینکشو برا نی نی یار یک حذف میکنه براتروزهای زوج ،از ساعت ده و نیم تا دو ...

بله  خصوصی چجوری بفرستم من حتی بلد نیستم نی نی یار تگ کنم

راستی یه سوال دیگه م داشتم گلم آگه یه زمانی لغو کاربری کنم باید چکار کنم و اینکه آگه کسی گوشی منو دس ...

سلام

اگر خواستین برگردین پایین صفحه قسمت تماس با ما شماره موبایلتون رو بدین.

درخواست پشتیبانی

درخواست رفع تعلیق اکانت کاربری

https://www.ninisite.com/123

⚪️⚪️⚪️

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

وای مرسی ازت یعنی هیجان جوره نمیشه لغو کاربری با تاپیکام حذف کنن؟

🧩🧩🧩 اگر تاپیکتون پستی نداشته باشه یا فقط خودتون داخلش پست گذاشتین سه نقطه زیرش رو بزنین خودتون می تونین حذف کنین.

🌸🌸🌸بقیه تاپیک ها🌸🌸🌸

اول لینک تاپیکتون رو کپی کنین بعد خصوصی برای niniyar_1 بفرستین:

@niniyar_1    

🟢🔴🟠 ۳ تا راه حل برای کپی نشانی لینک تاپیک:

1️⃣ برید داخل تاپیکی که می خواهید حذف بشه اون بالای صفحه که آدرس رو نوشته بزنین آن جا بعد علامت کپی رو بزنین.

یا

2️⃣ بزنین روی عکستون ⬅️ نی نی سایت من ⬅️ پست جدید در تاپیک هایی که ایجاد کردم ⬅️ هر تاپیکی که می خواهید حذف بشه دستتون رو رویش نگه دارین بعد کپی نشانی پیوند

یا

3️⃣ بزنین روی عکستون ⬅️ نی نی سایت من ⬅️ بزنین روی سه تا خط موازی بالا سمت راست ⬅️  کادر قرمز بالای صفحه 🔴پروفایل من🔴 ⬅️ هر تاپیکی که می خواهید حذف بشه دستتون رو رویش نگه دارین بعد کپی نشانی پیوند

یا

(مثلا جایی پست گذاشتین هم می تونین بزنین رو پروفایلتون ⬅️ هر تاپیکی که می خواهید حذف بشه دستتون رو رویش نگه دارین بعد کپی نشانی پیوند )

🟥🟥🟥 بعد از کپی لینک:

@niniyar_1    

💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟

برای حذف تاپیک باید:

🟢 خصوصی لینک تاپیکتون رو برای niniyar_1 روزهای زوج اگر تعطیل نباشه بین ساعت های ۱۰:۳۰ تا ۱۲ و ۱۴ تا ۱۵ بفرستین.            

🟦🟦🟦 بدون درخواست دوستی می تونین پیام بفرستین.

💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

4 تا تاپیک دارم لطفا برام گزارش بزن

تاپیک اولی تون: لطفا بیاید

الان خودتون می تونین حذفش کنین.

تاپیک رو باز کنین بزنین روی سه نقطه زیر تاپیک و حذفش کنین.