2777
2789
عنوان

کاری ک اکسم باهام کرد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1506 بازدید | 75 پست
بعد ۲۰_۳۰ سال به چه دردی میخوره آخه :) صرفا طرف نتیجه بديش رو دیده نه اینکه حق من گرفته بشه ( که آیا ...

دیگه باید شرایطش طی زمان فراهم بشه و فرد در اون شرایط قرار بگیره تا پس بده

انتظار نداشته باشیم فی الفور انجام بشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سنش کمه توقع نداشته باشید مثل خودتون رفتار کنه باید تجربه کنه تا بفهمه

تقریبا همسنیم دو سال اخلاف سنی داری س همینم خیلی ناراحت شدم

بعضی تجربه ها ارزششو ندارن...ارزش اون ضربه که میخوره مخصوصا تو این سن که ایندشو قراره بسازه)

https://daigo.ir/secret/1839468111  چالش)  اگر با دیگرانش بود میلی.....چرا ظرف مرا بشکست لیلی؟

جانم

نظرتو میگی

با طرف کات کردی

هرچی اومد دنبالت نرفتی

اخرین بار تو جواب اونو ندادی

الان بابت کاری بعش پیام میدی یکم سرد ج میده

بعد از سلام میگه: ممنون از احوال پرسیت

فازش چیه؟؟😐

بعد میپرسی پول فلان پروژه همون ۱۰ درصد سود بود؟

اصلا جواب نمیده

اما بقیه سوالارو مواب میده و اخرش میگه خبرت میکنم

*** چرا اینحوری کرد؟؟؟

😘Thanks GOD 
دیدیم و تجربه کردیم

خیلی ها هم ندیدن و تجربه نکردن

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

تقریبا همسنیم دو سال اخلاف سنی داری س همینم خیلی ناراحت شدمبعضی تجربه ها ارزششو ندارن...ارزش اون ضرب ...

مبدونی تو دوسال چقدر میشه تجربه کسب کرد شاید اون نکرده خب من الان خودمو با هم سن هام مقایسه میکنم میبینم که چقدر از من بچه ترن پس به سن نیست به تجربه است و اینکه اون یه سری احساسات هم داشته که مانع این می‌شده درست تصمیم بگیره 

مبدونی تو دوسال چقدر میشه تجربه کسب کرد شاید اون نکرده خب من الان خودمو با هم سن هام مقایسه میکنم می ...

درسته..

https://daigo.ir/secret/1839468111  چالش)  اگر با دیگرانش بود میلی.....چرا ظرف مرا بشکست لیلی؟

نظرتو میگیبا طرف کات کردیهرچی اومد دنبالت نرفتیاخرین بار تو جواب اونو ندادیالان بابت کاری بعش پیام م ...

عزیزم خب ردش کردی ناراحت شده دیگه یکم غرورش شکسته حق داره سرد باشه جوابت رو کامل نمیده بفهمی دیگه براش تموم شدی مهم نیستی 

تو هم اگه ردش کردی دیگه زیاد بهش پیام و اینا نده رسمی باش