2777
2789
عنوان

چه شیر خشکی خوبه مامانا

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 30 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نان هم اسم ی شیرخشکیه..به هر بچه ای ی شیرخشک میسازه..خانه بهداشت رایگان میده..خیلیم خوبن و مقوی..خوا ...

نه بابا نمیدن به من گفت برو بخر نان یک بده

شازده کوچولو پرسید : غمگین تر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه ، چیه؟ روباه گفت : بری و کسی متوجه نشه! 
روز چندم میشه یعنی رابطه پر خطر داشتم خیلی استرس دارم 😭

تقریبا 17 ام

حالا ناراحت نباش معلوم نیست چی میشه

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

نان اوپتی پرو یکم سنگین و نفخ آوره ولی بچه کمتر بالا میاره

بیومیل پلاس سبکه اصلا کف نمیکنه، بچه ها راحت تر میخورنش، راحت دفع میکنه ولی چربه و بخاطر چربی و سبکیش ممکنه بالا بیاره

ببلاک طعم جالبی نداره و کف میکنه بهتره با قاشق هم بزنی 

آپتامیلی پرونوترا خوبه خوشمزه س و وزن میده 

البته نی نی ها دیگه بخاطر راحتی اگه شیشه رو بگیرن دیگه رها نمیکنن. شایدم بعد چهارماهگی شیر مادر رو انتخاب کنن.

بچه های رفلاکسی باید شیر با پسوند AR بخورن

بچه های کولیکی پسوند کامفورت 

بچه های حساس به پروتئین گاوی اچ آ

بهتره با دکتر نوزادتون مشورت کنین..

نان اوپتی پرو یکم سنگین و نفخ آوره ولی بچه کمتر بالا میارهبیومیل پلاس سبکه اصلا کف نمیکنه، بچه ها را ...

خیلی ممنونم عزیزم بابت راهنمایی ات❤️

شازده کوچولو پرسید : غمگین تر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه ، چیه؟ روباه گفت : بری و کسی متوجه نشه! 
خیلی ممنونم عزیزم بابت راهنمایی ات❤️

خواهش میکنم خواهرم آروغشو بعد از شیر حتما بگیر بخاطر فک و چونه ی کوچولوشون توان آروغ زدن ندارن این آروغ میشه یه حباب داخل گلو و معده شون هم دل درد میشن هم اشتهاشون کم میشه هم دلپیچه های کولیکی میگیرن هم مغز اشتباها فکر میکنه این حبابای زیاد یعنی اینکه معده بچه پر از شیره و در نتیجه بچه بالا میاره.. ایستاده بغلش کن و آروغشو بگیر اگه نگیری تاثیر قطره ها و داروهای کولیک هم کم میشه.. ان شاءالله بسلامتی و دل خوش زیر سایه ی الله و پدر و مادر بزرگ بشه

خواهش میکنم خواهرم آروغشو بعد از شیر حتما بگیر بخاطر فک و چونه ی کوچولوشون توان آروغ زدن ندارن این آ ...

ببخشید فکر کردم نوزاد دارین .. الان دیدم بسلامتی چهارماه رو رد کرده..  دیگه کم کم خودش میغلته و آروغ میزنه  

خواهش میکنم خواهرم آروغشو بعد از شیر حتما بگیر بخاطر فک و چونه ی کوچولوشون توان آروغ زدن ندارن این آ ...

مرسی مهربونم

ببخشید فکر کردم نوزاد دارین .. الان دیدم بسلامتی چهارماه رو رد کرده.. دیگه کم کم خودش میغلته و آروغ ...

اره عریزم چهار ماهشه