2777
2789
عنوان

مادرشوهرم چیکار کرد واسه یه اتاق هتل🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 3968 بازدید | 86 پست
خواهرشوهرم گفت اره دست خودتون بوده!بعد به من گفتن مادرت از دستت ناراحته اونم غصه میخوره🥴گفتم عزیزم ...

میگفتی بهش تو چرا فشار میخوری؟توکه بیشتر ناراحتی!😐😂

در خانهٔ من، ابرازِ احساسات ، بوسیدن و در آغوش گرفتن ، مانندِ نفس کشیدن بدیهی و ضروری است 🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گفتن نه مامانت به ما گفته از دستشون ناراحتم!

منو تنها ول کردن رفتن

مامانت گریه کرده😐😐😐

منم باور کردم!

شام کوفتمون شد 

گفتم میرم با مامانم حرف میزنم

شوهرم گفت چرا مامانت به خودمون نگفته!

خودمم کلی خججالت کشیدم که چزا مامانم رفته پشت سر من حرف زده برای مسئله کوچیک

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
خواهرشوهرم گفت اره دست خودتون بوده!بعد به من گفتن مادرت از دستت ناراحته اونم غصه میخوره🥴گفتم عزیزم ...

کلا از کاه کوه میسازن

دایه عزیزتر از مادر

یکی نیس بگه مادر با مادر خواهر دامادش از دخترش راحتتره ک اومده پیش شما درد دل کرده 

دروغگوها

میخواستی بگی کاری نداره که فردا یک اتاق کرایه میکنیم 

همگی همون جا در یک راستا بخوابیم اینطور دلتنگ ما هستید 

امضاتون بشدت حق میباره ازش ... 🪄🤍

♥️لطفاً برا من و نامزدم و حاجت دلم یک صلوات بفرستین🌹♥️

گفتن نه مامانت به ما گفته از دستشون ناراحتم!منو تنها ول کردن رفتنمامانت گریه کرده😐😐😐منم باور کردم ...

میخواستی همون لحظه به مامانت بگی بیاد جلوشون ضایعشون کنی ک دهنو ببندن

مادرشوهرم کلی تو رستوران الکی موند 

منم کشش دادم تا بره

وقتی رفت باشوهرم رفتیم پیش مامانم

به مامانم گفتم مامان تو ناراحتی که ما اتاقهارو جدا کردیم؟

گفت نه

گفتم پس چرا رفتی به مادرشوهرم اینجوری گفتی

گفت وا من نگفتم بخدا

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

همون لحظه دیدیم یکی در رو تندتندمیزنه

شوهرم دررو باز کرد مادرشوهرم هراسون اومد تو

مامانم گفت زهراخانوم من به شما گفتم ناراحتم؟

مادرشوهرم گفت هه نه بابا

حرف خودم بود بابا

شوخی گفتم

گیج شده بودد چرت وپرت میگفت!!

شوهرم گفت مامان شوخی نگفتی!!