2777
2789
عنوان

مادرشوهرم چیکار کرد واسه یه اتاق هتل🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 3968 بازدید | 86 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اومدیم استراحت کنیم

طبق معمول مامانش یهویی اومد تو اتاق وبدون اینکه بگه ماخوابیم و واسش مهم باشه گفت کی بریم حرم واین حرفا

من به این اخلاقهاش عادت کردم دیگه

همونجوری خواب الود گفتم الان نمیایم 

شوهرمم خواب الود گفت شماها برید ما جدا میریم خودمون

بعد مامانش گفت چرا مامانتو تنها گذاشتی 

گناه داشت 

به مادرت اهمیت نمیدی

گفتم نه عزیزم مامان من از خداشم هست تنها باشه موردی نداره نگران نباشید

و رفت

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بعد دیگه ما اذان مغرب خودمون جدا رفتیم حرم

اوناهم با مامانم زودتر رفته بودن

ما برای شام تو رستوران اومدیم اینارو دیدیم و پیششون نشستیم

مامان من زودتر رفته بود تو اتاقش

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
چرا تنها مگ مادرشوهرت پیشش نبود

نه دیگه درست متوجه نشدی 

مادرش و بچه ش توی یه اتاق دو نفره بودن 

مادر شوهرش هم تو یه اتاق دیگه ولی توی همون طبقه

احتمالا از خانواده ی شوهرش هم کسایی همراهشونن که با مادرشوهرش هم اتاق بوده

حالمون خیلی خوب بود من وشوهرم

یهو مادرشوهرم به شوهرم گفت باهات قهرم

پرسید چرا 

گفت شماها اتاقتونو جدا کردید فکر کردید من مزاحمتونم

خواستید من نیام تو اتاقتون

شوهرم گفت وا مگه دست ما بوده کدوم طبقه باشیم

حالمون خیلی خوب بود من وشوهرمیهو مادرشوهرم به شوهرم گفت باهات قهرمپرسید چرا گفت شماها اتاقتونو جدا ک ...

یعنی بعضیا چشم ندارن حال خوب عروس رو ببینن😐

در خانهٔ من، ابرازِ احساسات ، بوسیدن و در آغوش گرفتن ، مانندِ نفس کشیدن بدیهی و ضروری است 🤍

خواهرشوهرم گفت اره دست خودتون بوده!

بعد به من گفتن مادرت از دستت ناراحته 

اونم غصه میخوره🥴

گفتم عزیزم من با مامانم تعارف ندارم که

از اول تو لابی در جریان بوده و مشکل نداشت 

بعد هم اتاق رو مسئول هتل گفت فقط تو فلان طبقه خالی داریم

فکر خودت درگیر این مسائل نکن عزیزم تمرکزت بذار رو چیزای مهمتر مثل خودت ، بچه و شوهرت  

ان شاءالله عاقبتتون بخیر بشه  🌹🤍

♥️لطفاً برا من و نامزدم و حاجت دلم یک صلوات بفرستین🌹♥️