2777
2789
عنوان

🥶🥶 اینجا کولاک و یخبندان شده شهر شما چطور 🥶🥶

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 32 پست
کجایید مگه؟تهران سرد ولی یخ نیست.هیچ خبری از برف و بارون هم نیست

تهراانیم عزیزم هرسال اینطور یخبندان و سردی سوزناک هست اما دیگه معرکه بود رفته بودم بیرون یخ زدم با کلی لباس‌های ضخیم و زمستونی چندلایه از روی هم ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جنوبی؟ فقط سرماش به ما میرسه

جنوب برف و کولاک میشه؟😐

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

تهرانیم هوا کثیییف . شلوووغ هیچی هم نیومده . گاهی وزش باد فقط×

بله گلم درسته ما هم تهرانیم انگار منطقه به منطقه فرق میکنه وضعیت هوایی مثال یک‌جایی سوز و وزش بادش بیشتره اما واقعا خیلی دیگه وحشتناک بود چندلایه بافت ضخیم با پالتو و شلوار ضخیم توخز زمستونی هم حریفش نمیشد ...

بله گلم درسته ما هم تهرانیم انگار منطقه به منطقه فرق میکنه وضعیت هوایی مثال یک‌جایی سوز و وزش بادش ب ...

کجا تهران مگه اونجوریه؟!🤔

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱

تهران یخ هست؟؟منم تهرانم سرده ولی یخ نه

بله گلم البته من افرادی که ماشین و خودرو و اتومبیل دارن مدنظرم نیست برای پیاده روی به جایی که واجب و ضروری بود پیاده روی میکردم خیلی یخ بور همیشه تهران تو زمستون سوز و وزش باد هست اما الان دیگه امروز معرکه بود صبح کله سحر ...

والا بندرعباسم چندروزه سرد شده ما ظرفیت این همه سرما نداریم

بله گلم درسته .تهرانیم و تهران هم هرسال همین وضعیت سوزناکی و وزش باد که انگار کولررر روشنه هست ....ای جانم جنوبی های خونگرم مهربان و با معرفت همیشه زنده و سلامت باشین گلم 🌺🌺🌺🌺

تهران که گرمه ما تابستون دمامون ۵ درجس ولی ۲ روزه یکم شهرمون گرم شده همیشه منفی ۱۰ بودیم

نه عزیزم کجا گررمه برای افرادی که خودرو و اتومبیل ندارن و پیاده روی مجبورن کنن برای مسائل ضروریشون یخ میزنن همه کلی پالتو و کاپشن و شال و کلاه ضخیم پوشیده بودن ...

شما کدوم شهر هستین که منفی پنج عادیه ؟؟

نه عزیزم کجا گررمه برای افرادی که خودرو و اتومبیل ندارن و پیاده روی مجبورن کنن برای مسائل ضروریشون ی ...

اردبیل 

الان شهرستان خلخال منفی ۴ هست 

بقیه روزا منفی ۱۰ هستیم 

برف نمیاد ولی اونقدر سرده زمین یخ زده

کیپاپر .کیدرامر و متخصص پوست هرجا کسی مشکل پوستی داشت تگم کنین
کجا تهران مگه اونجوریه؟!🤔

غررب تهراان هستیم مااا والا همه شال ک کلاه و پالتو و کاپشن زمستونی ضخیم چندتایی از رو هم پوشیده بودن ...کجاش عجیبه ؟؟