2777
2789
عنوان

دارم دغ میکنم بچم یهو لکنت زبون گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1884 بازدید | 107 پست
وای تورو ابلفضل نگو چند سال من میمیرم به خدا گوه خوردم جلوش دعوا کردم

احتمال اینکه فوقش یک ماه بکشه خیلی بیشتره 

ولی من دیدم بچه هایی رو که حتی سه سال طول کشیده تا خوب بشن ولی در نهایت خوب شدن 

دور از جون عزیزم خودتو سرزنش نکن 

علت لکنت زبون رو هیچ دکتری تا به حال کشف نکرده

پس نگو بخاطر دعوا بوده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما دو مورد داشتیم.یکی ارثی اینجور بودن پدرشم نوجوانی شده بود بعد تو جوانی خوب شده بود.این رو  بردن گفتار درمانی تا کار کنند بهتر شده فقط وقتی استرس داره معلوم میشه.

یکی از دوستان هم می‌گفت بردم رگ‌گیری.میگفت بهم گفتن خرافاته و فلان ولی راضی بود.میگفت یه رگی رو به اسم رگ‌ هول گرفته و اون هم می‌گفت بچه خوب شده.اونم بچه ش دیگه ضایع نیست گاها توجه کنی یه ذره میفهمی.

وای تورو ابلفضل نگو چند سال من میمیرم به خدا گوه خوردم جلوش دعوا کردم

عزیزم توکلت به خدا باشه.چرا اینقدر مضطربی وقتی سپردی به خدا و شهدا رو واسطه کردی.لطفا آروم باش چون بچه هم متوجه اضطرابت میشه و براش خوب نیست

من بچم دوسالشه کلمه هم بزور میگ بخوره خوب میشه؟

اون واسه لکنته

صیر کنید بعضیا دیر زبون وا میکنن

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

دکتر شکوری تعریف میگرفت بچه بوده به گوسفند غذا میداده خورده زمین گوسفنده سرشو اورده جلو کاهو رو بخوره این بچه ترسیده لکنت زبون گرفته یه مدت و شدید بود گفتار درمانی کار کرده تا خوب شده ماشاالله الان توی حرف زدن رو دستش نیست اصلا نگران نباش فقط اروم باش به بچت ارامش بده پسر داداش من کلاس اوله اول سال تحصیلی از استرس تیک گرفته بود چشاشو میچرخوند دو ماهه خوب شد

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

استارتر من نمیتونم ویس رو باز کنم مطمینی‌که عمدا و برای شوخی اینکارو نمیکنه؟

یا تومدرسه اتفاقی نیفتاده؟

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️