2777
2789
عنوان

مادر شوهر عقده ایی😔

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 30 پست
چشم عزیزم مرسی از راهنمایی خوبت بخدا شانس ندارم😔بامنه تو جوونی شوهرت از دست دادی عقده داری

ب این نیست گلم بعضی ها عروس رو ب چشم دشمن میبینن باهاش لج میشن دلشو میشکنن 

کاری ک با منم خیلی کردن مخصوصا خواهرشوهرم تو تو دلت واگذار کن بخدا خدا خودش خوب جوابشونو میده 

برای من ثابت شده 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب این نیست گلم بعضی ها عروس رو ب چشم دشمن میبینن باهاش لج میشن دلشو میشکنن کاری ک با منم خیلی کردن م ...

قربونتو الهی هرچی ادم بده خدا زود سزاش بده که

وقت نکنه انقدر ظلم کنه

از من به تو نصیحت بعد ۱۷ سال زندگی ،خودت باش ،اصلا اصلا برای تایید خانواده شوهرت کاری نکن ،چون دقیقا ...

چشم عزیزم مرسی از تجربیاتت گفتی من تازا دوساله ازدواج کردن

قربونتو الهی هرچی ادم بده خدا زود سزاش بده کهوقت نکنه انقدر ظلم کنه

من همیشه میگم اگه کسی شری داره واسه زندگیم برگرده ب زندگی خودش 

و اون آدمی ک خیلی اذیتم کرد برای همه ثابت شده و الان ی آدم تنها شده ک کسی آدم حسابش نمیکنه

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
من همیشه میگم اگه کسی شری داره واسه زندگیم برگرده ب زندگی خودش و اون آدمی ک خیلی اذیتم کرد برای همه ...

افرین چاه کن همیشه خودش ته چاهه منم اونوقتی که مادر شوهرم زندایی شوهرمو پر کرده بود سرم داد بزنن که چرا توعقد طلا خریده شوهرم برام دلم شکست خدا دلشو شکست خبر اومد خونه زنداییش دزد زده

افرین چاه کن همیشه خودش ته چاهه منم اونوقتی که مادر شوهرم زندایی شوهرمو پر کرده بود سرم داد بزنن که ...

تو هم زن با سیاستی باش هی بدی خانوادشون پیش شوهرت نگو چون آدم بده میشی تو 

با سیاست پیش برو

اینم حقه که گفتی

عزیزم مطمعنا ما اینجا نمیتونیم جامع راهنماییت کنیم ولی یه چیز از زندگی مشترک خودم تجربش دارم بهت میگم خانواده شوهر باید همون طور که هستن قبول کرد وباهاشون مدارا کرد بهترین راهم بیخیالی خیلی وقتا باید نشنوی باید نبینی اصلا رو رفتارشون حساسیت نداشته باشه اگه همسرت نرمال پس سر خانوادش زندگیتو جهنم نکن‌

والا خانواده شوهر منم وقتی لباس نو می‌خریم یه جوری میشن اوایل همش نظر میدادن الانم همینن ولی من آنقدر بی توجهی کردم وتحویل نگرفتم الان دیگه کاری ندارن .مشکل اینجاست حرفاشون روت تاثیر میزاره اونجاهم میری جایی کار کن که ببینن که اینم سیاست خودت می‌طلبه 

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن