2777
2789
عنوان

من یه ندانم کار بی سیاستم که حرف دهنمو نمیفهمم

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 25 پست
منم همش حقیقتو میگم، بخاطر همین همیشه همه بهم چپ‌چپ نگاه میکنن😂

به منم با نفرت نگاه میکنن. بعد یه جای اون ایرادی که گرفتن ده تا ایراد میذارن روم. نمیفهمن من خیرشونو خواستم فکر میکنن از قصد گفتم. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش مثل تو داشتیم توفامیل جایی خوبه کسی بهت ایراداتو بگه

من هم انقدر دلم میخواد یک ادم صادق  کنارم داشتم که هرچیزی که متوجهش نیستم رو بهم بگه. شاید بخاطر همینه خودم این نقشو برای دیگران دارم بازی میکنم.‌

خب از نظر تو زشته! اوتی ک خریده لابد خوشگل دیده..اونم از نظرش لباس شما زشته...بیاد بکه ناراحت نمیشی؟ ...

یه وقتهایی ادمها حواسشون نیست. مثلا لباس خریده هیکلشو زشت نشون میده. مثلا شکمشو گنده نشون میده. دلم‌ میسوزه میگم.‌ بعد بخاطر دلسوزیم جای دیگمو میسوزونن😬

خب چرا به بدبخت میپری خودشم میدونه اینارودنبال راهکاره

راهکار دقیقا همینه ک گفتم باید ببینی خودت اوکی هستی بیان بگن بهت! کی گفته ایشون بدبخته و من پریدم! بهش یکم بخون متن رو بعد ریپلی کن

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
راهکار دقیقا همینه ک گفتم باید ببینی خودت اوکی هستی بیان بگن بهت! کی گفته ایشون بدبخته و من پریدم! ب ...

اره من خودم اوکی ام. خوشحالم میشم.

یه بار یه لباس پوشیدم زشت بود. هیچکس بهم‌نگفت. پشت سرم گفته بودن. اونم نزدیکترینهام. 

بعدها که خودم درباره اون لباس گفتم یکیشون گفت اره اتفاقا همون شب همه میگفتن این چیه پوشیده چقدر زشته. خب همون موقع میگفتن دیگه.

راهکار دقیقا همینه ک گفتم باید ببینی خودت اوکی هستی بیان بگن بهت! کی گفته ایشون بدبخته و من پریدم! ب ...

باشه عزیزم دعوا نداریم که نظر هر کس محترمه

شما با لحن تند میگی ایشون بد برداشت میکنن باتوجه به تعریفاتی که از خودشون داشتن

همین❤️

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏