2777
2789

پسرم دوسال و نیمشه لاغره چون زیاد تحرک داره جون نمیگیره هرچند غذای درست حسابی نمیخوره یازده کیلو هستش بعد دختر همسایه پایینمون بعد چند وقت امروز راه پله همو دیدیم اومده خونه مامانش با خنده بهم گفت پسرت از پارسال تا حالا همونه رشد نکرده  بهش برس با یه حالتی که انگار همه چیز داناست منم گفتم خب بچست تحرک داره زیاد وزن نمیگیره اهل غذا نیست درصورتی که باباش همه چی از اجیل و کباب و چیزهای مقوی خداییش همیشه براش میگیره ولی میلش باشه خوب میخوره نه نمیخوره  زیاد چرا بعضی ها حرفشونو نسنجیده فکر نکرده میگن پیش خودشون نمیگن دل مادر میشکنه من به خودم اجازه نمیدم هیچ وقت به یه مادر همچین حرفهایی بزنم

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

من مادر نیستم ولی برام سواله واقعا با همچین حرف مسخره ای دل آدم میشکنه؟؟

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضیا اصلا درک‌ ندارن 

بچه خواهر منم خیلی لاغر بود همسایه مامانم به مامانم گفته بود بهش غذا بدین براش سوپ درست کنین جون بگیره 

اینقدر احمق بود فکر میکرد بچه بخاطر غذا نخوردن لاغره در این حد که فکر میکرد سوپ نخورده یا براش درست نمیکنن

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

آره چون فکر میکنند به بچت نمی‌رسی مادر بی‌خیالی هستی 

چیزی برای خوردن ندارید بچه بیشتر از حد معمول تو چشم آدم ضعیف میاد بعد از این حرفا 

ولش کن بابا آدم وراج زیاده.توهم دانا بودن رو دارن

پسر من کوچیک بود من روزی دوبار تراس رو میشستم و دستمال میکشیدم که اگر پسرم رفت اونجا تمیز باشه.همسایمون جلوی مامانم رو گرفته بود و بهش گفته به دخترتون بگید تراس آلوده است نذاره بچه بیاد توی تراس

دایه ی مهربان تر از مادر اینان

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
آره چون فکر میکنند به بچت نمی‌رسی مادر بی‌خیالی هستی چیزی برای خوردن ندارید بچه بیشتر از حد معمول تو ...

والا من خودم از بچگی چاق بودم و همیشه برام عذاب بوده ترجیح میدم بچه دار شدم لاغر باشه تا چاق به خدا

هر کی هم همچین حرفی بزنم میگم چاقی خوب نیست و مهم اینه تغذیه اش خوب و کم هست و مقویه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

آره واقعا.چون تو تمام تلاشت رو میکنی و یکی از راه نرسیده تمام زحماتت رو زیر سوال میبره.آدم غمگین میشه دیگه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
آره واقعا.چون تو تمام تلاشت رو میکنی و یکی از راه نرسیده تمام زحماتت رو زیر سوال میبره.آدم غمگین میش ...

نمیدونم والا من اصلا به نظر بقیه اهمیت نمیدم

والا من خودم از بچگی چاق بودم و همیشه برام عذاب بوده ترجیح میدم بچه دار شدم لاغر باشه تا چاق به خداه ...

می‌دونم چی میگید همینطور که به بچت بگن لاغره همینقدر هم بگن چاقه خیلی بده مثلا پسر من تپله خیلی نظرمیدن 

که رژیمش بده دو روز دیگه میشه فلان اعصابم خورد میشه 

چرا نمیشکنه وقتی یه حالتی میگه انگار مثلا من به بچم هیچی نمیدم بذار مادرشی میفهمی با هرکلمه ای چقدر روانت بهم میریزه

می‌دونم چی میگید همینطور که به بچت بگن لاغره همینقدر هم بگن چاقه خیلی بده مثلا پسر من تپله خیلی نظرم ...

اه واقعا چاقی بده

ولی این دخالت های دیگران خیلیییی بدترههه😢

خدا پسرتون حفظ کنه 🌱❤️

چرا نمیشکنه وقتی یه حالتی میگه انگار مثلا من به بچم هیچی نمیدم بذار مادرشی میفهمی با هرکلمه ای چقدر ...

این دفعه گفت بگو من ترجیح میدم بنیه بچه ام سالم باشه تا اینکه چاق بشه و چیز مقوی تو بدنش نباشه

بعضیا اصلا درک‌ ندارن بچه خواهر منم خیلی لاغر بود همسایه مامانم به مامانم گفته بود بهش غذا بدین براش ...

از همین دلم شکست بخدا انقدر بهش میرسم همیشه باباش قلم پاچه گوسفندی ماهیچه بلدرچین میگیره وقتی درست حسابی نمیخوره جون بگیره بعد مردم فکر میکنند من مادر بیخیالی هستم به بچم هیچی نمیدم