2777
2789
عنوان

یک نظر سنجی از همه کاربران نی نی سایت 🌹❤️🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 1307 بازدید | 165 پست
سلام گلم.. منم هر روزی که بتونم حتما شرکت میکنم

ازت ممنونم ان شاءالله که کنار هم خداوند در علم رو به رویمون باز کنه و معارفش را درک کنیم

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلامت باشی عزیزم ان شاءالله از فردا شروع میکنیمقرار میذاریم مثلا روزی ده صفحه به قورت فارسی بخونیمهر ...

همینجا ۱۰ صفحه رو میذارید ؟یا قرآن برداریم ۱۰ صفحه فارسی معانی رو بخونیم؟

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
همینجا ۱۰ صفحه رو میذارید ؟یا قرآن برداریم ۱۰ صفحه فارسی معانی رو بخونیم؟

نه عزیزم یه قران مخصوص خودمون بر میداریم مثل کتاب شروع به خوندنش میکنیم و با ماژیک فسفری هر جا نکته یا سوالی بود علامت میزنیم، بعد از طریق اینترنت یا برنامه حبل متین اون ایه رو اینجا کپی میکنیم

اگر نکته یا ختمی هم مربوط به آیات بلد بودیم، به اشتراک میذاریم

فقط چه بیایم، چه نیام مقید باشیم بخونیم، هر وقت امدید بگید از خواندن ده صفحه چه چیزی براتون جالب بود و یاد گرفتید

نه عزیزم یه قران مخصوص خودمون بر میداریم مثل کتاب شروع به خوندنش میکنیم و با ماژیک فسفری هر جا نکته ...

ببخشید من انقدر سوال میپرسم 

ما تو خونمون یه قرآن داریم ،میشه همون رو بردارم هرروز ۱۰ صفحه معنی بخونم و بیام اعلام کنم؟؟

ببخشید من انقدر سوال میپرسم ما تو خونمون یه قرآن داریم ،میشه همون رو بردارم هرروز ۱۰ صفحه معنی بخونم ...

هر قرانی دوست دارید بردار، فقط یقینا نکات زیبا برات هیت، مال خودتم که شده با مداد یا ماژیک فسفری علامت بزن که یادت باشه

نه هر وقت اومدی اینجا بگو نیاز نیست هر روز بیای، ولی مقید باش حتما خودت بخونی

هر قرانی دوست دارید بردار، فقط یقینا نکات زیبا برات هیت، مال خودتم که شده با مداد یا ماژیک فسفری علا ...

چشم ممنون عزیزم که جوابمو دادید ان شاالله حاجت روا باشید

@عطیه_سادات_شیطون سلام عزیزم خوبی ؟گفتم حتماً این تاپیک و دوست داری البته خیلی هم میتونی کمک و راهن ...

سپاسگزارم، ان شاءالله همگی تون خوشبخت و عاقبت بخیر باشید بحق صاحب الزمان 

عالی عالی عالیمن ۱۰ سال پیش اینکارو کردم... با دوستانم ۳ دوره ختم قران به فارسی انجام دادیمخیلی خیلی ...

عزیزم تاپیک به امید خدا و امام زمان علیه السلام زده شد