2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فردا! اگه یه روز دیگه بود می‌رسیدم بخونم ولی چون فرداست‌ دیگه اومد اینجا کمک بگیرم ببینم چه خاکی به ...

حجم مطالبش خیلی زیاده به نظرم شده تا می تونی چلکه چولکه مطالعه کن

عاشق بز هستم 🐐 🐐 🐐 
فردا! اگه یه روز دیگه بود می‌رسیدم بخونم ولی چون فرداست‌ دیگه اومد اینجا کمک بگیرم ببینم چه خاکی به ...

از همین الان برو شروع کن بخون تا اخر شب وقت داری

صبحم تو راه دانشگاه مرور کن 

امتحان چی هست؟

منم فردا امتحان دارم هنوز شروع نکردم بخونم یک ساعت دیگ میخونم

اگه همیشه درست خوب بوده نگران نباش پاست می کنه، فقط برو بدون عجز و لابه و‌التماس بگو متاسفانه چون مادرم بستری بود و منم همراهش بودم فرصت نکردم بخونم، اگه امکانش هست شما هم مساعدت کنید پاس بشم

چی بهش بگم؟این اولین باره نتونستم درس بخونم اونم چون مامانم‌ بستری شدبلد نیستم درخواست نمره بکنم

خب همینو بگو ، بگو مادرم بیمارستان بستری بوده هم نتونستم خوب بخونم هم شرایط جسمی و روحیم طوری بوده که نتونستم خوب امتحان بدم اگه لطف کنید هوامو داشته باشید ممنون میشم

❤️Mehrsa❤️