2777
2789
عنوان

دیدتون نسبت به پیام نور چیه یه چیزی بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 34 پست
اره نیازه چون دانشگاه جیزی زیادی برا بازار کار به ادم یاد نمیده رشته من مهندسی نرم افزار بود یعنی هم ...

اشتباهتون همینجاست که فکر میکنید توی مهندسی کامپیوتر نرم افزار قراره به شما نصب ویندوز یا کار با فتوشاپ یاد بدن ! دوست عزیز شما مهندسی نرم افزار میخوندی کافی نت داری نمیخوندی که 

مهندسی نرم افزار یعنی برنامه نویسی ! و کمی هم ریاضیات !

بخاطر همین دیدگاه فنی و عملی بودن هست که خروجی هنرستان ها و فنی حرفه ها تقریبا پوچه و خروجی دبیرستان ریاضیات درجات عالی و متخصصین واقعی هست

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اشتباهتون همینجاست که فکر میکنید توی مهندسی کامپیوتر نرم افزار قراره به شما نصب ویندوز یا کار با فتو ...

درسته من شناختی نداشتم اوایل اما تو بازار کار مخصوا شهر ما که شهرستان هستین اصلا برنامه نویسی به کار نیومد و متقاضی بازار کار همون کارهای فنی سخت افزاری و ‌کاربردی بود 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
اشتباهتون همینجاست که فکر میکنید توی مهندسی کامپیوتر نرم افزار قراره به شما نصب ویندوز یا کار با فتو ...

تو همکلاسی هانون داشتیم بعد از اوندن به رشته مهندسی نرم ترم اخر حتی کار با ورد هم بلد نبودن 

یا اینکه کار ساده با کامپیوتر به سختی انجام میدادن 

با اینکه مثلا درسشون خوب بود 

همچین اتفاقهایی به نطرم افت محسوب میشه واسه یه مهندس که بعد فارغ التحصیلی هنوز بلد نباشه با کامپیوتر واقعی کار کنه 

هرچند برنامه نویسیش خوب باشه 

برا همینه میگم بایستی یه چیزرهای کاربردی هم یاددمیدادن 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
درسته من شناختی نداشتم اوایل اما تو بازار کار مخصوا شهر ما که شهرستان هستین اصلا برنامه نویسی به کار ...

برنامه نویسی توی اکثر مواقع کارش آنلاین ، دورکاری و ... هست طوری نیست که نیاز به حضور شما باشه شما حتی در یک روستای دور افتاده هم باشید میتونید یک استارتاپ آنلاین بالابیارید و شروع به کار کنید خیلی از شرکت های بزرگ برنامه نویسی در ایران داخل تهران نیستن من چنتاشون رو میشناسم یکی از شهرهای کوچیک شمال هست و یکیشم آذربایجان ! هیچ ارتباطی به محل زندگی نداره چون معمولا قرارداد نویسی ، پرداخت آنلاین ، واسطه گری ، گرفتن پروژه فریلنسری ، راه اندازی سایت ، کار با مارکت ها مثل کافه بازار مایکت راست چین و ... اصلا نیاز حضوری نداره و هیچ ارتباطی نداره شما کجا باشین

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود