2777
2789
عنوان

یه خواهر میتونه به خواهرش خیانت کنه علامت سوال 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2674 بازدید | 104 پست
وای تو چیکار کردی خیلی میترسم اگر با کسی دیگه باشه بازم یه چیزی تهش قهر میکنی میری خونه مامانت اما ا ...

مامانت بگو. اگه ادم دهن لقی نیست. بگو وقتی خواهرت مدرسه هست گوشیش چک کنه. چرا اخه فیلم نشون شوهرت دادی. اللن یه مدت بیخیال شو. بعد برو خونه بابات، یهو به خواهرت بگو گوشیتو بده به شوهرم پیام بدم حودم شارژ ندارم. ببین چتشون چطوره؟ شوهرت کم سنه خیلی. کم سن

کاربری دست دو نفره .بعضی تاپیک ها برای دوستمه که لغو کاربری شده .

خواهرتم همچین مظلوم نیست هردوشون مقصرن شوهرتو تهدید کن چمیدونم ی جوری از زیر زبونش در بیار مدتی بی محلی کن شب وقتی میخوابین ت نخواب ببین بعد تو میخوابه یا نه یا اگرم میخوای خیالت راحت شه شمارشو بده ب  لیست پیاماو تماساشو چک کنن ولی بیخیالش نشو الان تو بارداری پس فردا بچه بیاری هنوزم سنی نداری ۱۹ سالته خواهرت همسن منه  منم ۱۶م

پایه تموم دیونهه بازیاتم دلبر🥺❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خواهرم اصلا رو نمیده و خیلی متشخص،و مودب برخورد میکنه باهاش بیشتر دستوری حرف میزنه . و خواهر دیگم هم یکباری کاری پیش اومد دم در مونده بود به خواهرم زنگ زد اونم خیلی سریع بهم گفت که بهم زنگ زده. 

خواهرتو هم بهتره خودش بدونه این چیزا بچه نیست . ما از اول به مرد جماعت رو نمیدیم

ا       با من بحث نکن حوصله تو ندارم .چون تو تاپیک نیستم                        

خیلی متاسف شدم خدابه دلت آرامش بده منم بایکی ازدامادامون خیلی راحت بودم خیلی همودوس داشتیم پیام بازی ...

والا منم داماد بزرگمون رو خیلی دوست دارم مث داداشم فوتبال می کنیم و در کل خیلی راحتم باهاش مسخره بازی هامون زیاده وقتی اینجاس ...

خودش هم خیلی مارو دوست داره در کل داداشمونه دیگه از بچگی من بزرگ شدم باهاش 🤷

ولی دو تا دوماد دیگه ن راستش آدمای خوبی هستن ولی چون از بچگی باهاشون بزرگ نشدم یکم حریم هام زیاده 😂😂

سلام کاربر خاموش از سال ۱۳۹۷ ✌️ی بار عضو شدم الان بار دوومه😌🫰

والا منم داماد بزرگمون رو خیلی دوست دارم مث داداشم فوتبال می کنیم و در کل خیلی راحتم باهاش مسخره باز ...

اره ماهم ماشالادامادزیاد داریم ولی من اینوخیلی دوسش داشتمو دارم وبی الانم مثل قبلا نیس یه حریمایی اومد وسط ازوقتی ازدواجم کردم ولی کلا شوخیو خنده بازیو باهمشون داریم ولی بامراعات همه چی اصلا اصلش همینه

نه ولنگاری

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

اره ماهم ماشالادامادزیاد داریم ولی من اینوخیلی دوسش داشتمو دارم وبی الانم مثل قبلا نیس یه حریمایی او ...

اون ک صد در صد منم با اینکه شوخم ولی خیلی احترامش رو دارم و همیشه هم داداش صداش میکنم ... 

سلام کاربر خاموش از سال ۱۳۹۷ ✌️ی بار عضو شدم الان بار دوومه😌🫰

اون ک صد در صد منم با اینکه شوخم ولی خیلی احترامش رو دارم و همیشه هم داداش صداش میکنم ...

بعضیا یچیزاییو قاطی کردن باهم 

واین خیلی خطرناکه 

کاردرسترو مامیکنیم 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

بساز چاره نیس،من ندادن بهم پیش مادربزرگش بزرگ میشه

یعنی هیچوقت نمیبینیش؟؟تاهفت سال که پیش خودمونه 

ماجرا تو دقیقا شد تف سربالا که حتی قابل گفتنم نبود بگردم🥲

چرا گاهی میبینمش چندماه یبار،من یکسالش بود جداشدم موند پیش اونا

الان چن سالشه؟؟ 

انشالله خدا روی خوش زندگیو نشونت بده 

انشالله یه ازدواج خوب 

منکه ازهرچه نره متنفرم

چرا گاهی میبینمش چندماه یبار،من یکسالش بود جداشدم موند پیش اونا

چقدر برای شما ناراحت شدم 

یعنی الان خواهرت عذاب وجدان نداره که زندگی خواهرش رو از هم پوشونده

ببخشید ولی بعد طلاق کجا رفتی؟

رفتار خانواده ات با خواهرت چطوریه؟؟