2777
2789
عنوان

عاشق چه آشغالی بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 58 پست
دقیقاااا تراپیستم گفت این چون خودش اعتماد به نفس نداشته خیلی به تو حسادت میکرده

اصلا دوست نداشته وگرنه درست رفتار میکرد اهمیت میداد تلاش میکرد هزینه میکرد توجه میکرد یکاری میکرد از تو رابطه بودن با اون خوشحال باشی نه افسرده و داغون 

مراقب باش با روحو روانت بازی نکنه 

با طرف کات کردیهرچی اومد دنبالت نرفتیاخرین بار تو حواب اونو ندادیالان بابت کاری بعش پیام میدی یکم سر ...

این حس رو گرفتم که میخواسته تلافی کنه

اینطوری که الان که بهش محل ندادی میخواد تلافی کنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مثلا برو مهمونی اگه دوست مشترک دارین با اون برو بگرد و اصلا ناراحتیتو نشون نده مثلا برو سفر استوری ب ...

نظرتو میگی

با طرف کات کردی

هرچی اومد دنبالت نرفتی

اخرین بار تو جواب پیام اونو ندادی

الان بابت کاری بهش پیام میدی یکم سرد ج میده

بعد از سلام میگه: ممنون از احوال پرسیت

فازش چیه؟؟😐

بعد میپرسی پول فلان پروژه همون ۱۰ درصد سود بود؟

اصلا جواب نمیده

اما بقیه سوالارو مواب میده و اخرش میگه خبرت میکنم

*** چرا اینجوری کرد؟؟؟

😘Thanks GOD 
ب چیت حسادت میکرده؟از کجا میدونی حسودی میکرد؟چندتا از حسودیاشو میگی

یکی اینکه من اعتماد به نفس داشتم به تیپم میرسیدم رئیسم باهام محترمانه رفتار میکرد دوست خوب دارم و.... 

بارها به من گفت چرا انقد لباس میخری انگار زورش گرفته بود در صورتی که من برای کل پاییز و زمستون سه تا مانتو بیشتر نخریدم

زورش گرفته که من التماس نمیکنم و حالم خوبه

پسری که بخوادت دنبال التماس کردن تونیست عقده ایی مگه میخواد التماسش کنی 

خودشیفته ها علاقه خاصی به زورگویی و التماس و اویزون بودن دختر دارن 

خودشیفته فقط خودشونو دوست دارن برای طرفشون ارزش قایل نیستن اهمیت نمیدن تلاش نمیکنن توقع دارن زن تلاش کنه اهمیت بده هزینه کنه پرنسسن 

نظرتو میگیبا طرف کات کردیهرچی اومد دنبالت نرفتیاخرین بار تو جواب پیام اونو ندادیالان بابت کاری بهش پ ...

چون جواب پیامشو ندادی داره انتقام میگیره بنظرم دیگه پیام نده 

بز بز قندیم داره ازدواج میکنه💔

اصلا دوست نداشته وگرنه درست رفتار میکرد اهمیت میداد تلاش میکرد هزینه میکرد توجه میکرد یکاری میکرد از ...

تمام مدت رابطه ما بازی روانی بود

اون ادم سالمی نبود کلا مشکلات روحی روانی داشت اصلا خودشو قبول نداشت و کلا دنبال  تحقیر بقیه بود اون خودشم دوست نداشت چه برسع به اینکع کس دیگه رو دوست داشته باشه

چون جواب پیامشو ندادی داره انتقام میگیره بنظرم دیگه پیام نده

گفت خبرت میکنم که🤔

اخه کارش دارم

چیکار کنم کارمو راه بندازه؟؟

همون تحریک حسادت و خوشحالی و .... جوابه؟؟

😘Thanks GOD 
پسری که بخوادت دنبال التماس کردن تونیست عقده ایی مگه میخواد التماسش کنی خودشیفته ها علاقه خاصی به زو ...

اون رو کسی ادم حساب نمیکرد وقتی دید من مقابلش کوتاه میام تمام زورشو و حرصشو روی من خالی کرد

گفت خبرت میکنم که🤔اخه کارش دارمچیکار کنم کارمو راه بندازه؟؟همون تحریک حسادت و خوشحالی و .... جوابه؟ ...

نمی دونم نمی تونی کارتو به کسی دیگه بدی؟

بز بز قندیم داره ازدواج میکنه💔

نمی دونم نمی تونی کارتو به کسی دیگه بدی؟

بچه ها میگن اینجوری میکنه بکشونتت دنبال خودش و داره خودشو چس میکنه

اون قبلا ۳۰۰ بار اومده دنبالم، الان یهو بیخیال شده؟؟

😘Thanks GOD 
اون رو کسی ادم حساب نمیکرد وقتی دید من مقابلش کوتاه میام تمام زورشو و حرصشو روی من خالی کرد

مرد خودشیفته حتی حق خودش میدونخ خیانت کنه ولی زن باید همیشه در خدمتش باشه بهش التماس کنه خود برت ببین فکر میکنن با ارزشتر از بقیه هستند