2777
2789
عنوان

کنکوری ها و تمام خستگان جهان اگر انگیزه از دست دادید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 26 پست
مرسی ازتمن مشاور دارم ولی خیلی از برنامش عقب افتادم خیلی هرکاری میکنم جلو نمیرم برا همین همش سردرگمم ...

برو بهش بگو باهاش صادق باش یک راه جدید پیدا کنید با هم فقط از همین العان شروع کن به هیچ وجه چیزی از مشاور پنهان نکن حتی اگر عقبی نتونستی بخونی با برنامش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو بهش بگو باهاش صادق باش یک راه جدید پیدا کنید با هم فقط از همین العان شروع کن به هیچ وجه چیزی از ...

نمیتونم واقعا روم نمیشه بهش بگم😭

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂

همین العان بهش بگو بهش بگو یک فرصت دیگه به خودت بده این جوری فقط به خودت لطمه میزنی

سعی میکنم هی جبران کنم

کلا با مشاورام راحت نیستم نمیتونم صحبت کنم باهاشون🥲

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂

سعی میکنم هی جبران کنمکلا با مشاورام راحت نیستم نمیتونم صحبت کنم باهاشون🥲

هر جور شده دل بزن به دریا همین العان برو بهش زنگ بزن یا پیام بده بگو اون مشاوره پول گرفته بهت کمک کنه هیچ اشکالی ندارد خودتو سرزنش نکن ما آدما همه خطل میکنیم باید درس بگیریم از اشتباهاتمون 

هر جور شده دل بزن به دریا همین العان برو بهش زنگ بزن یا پیام بده بگو اون مشاوره پول گرفته بهت کمک کن ...

ممنون🥲

سعی میکنم بهش بگم

ولی اگ نتونستم خودمو حداقل یکم جلو میبرم یعد بهش میگم مرور بزاره واسم

ممنون🥲سعی میکنم بهش بگمولی اگ نتونستم خودمو حداقل یکم جلو میبرم یعد بهش میگم مرور بزاره واسم

اشتباه نکن برو بگو هم خودتو راحت کن هم اونو گول نزن هیچچچ اشکالی ندارد فوقش یک هفته ناراحتم از دستت هفته دوم که ببینم داری تلاش میکنی ناراحتیشون کم میسه