2777
2789

دوستامو دیدم جوگیر شدم دوییدم سمشتون یهو لیز خوردم از پشت افتادم

دوستام همه با نگرانی بلندم کردن خودم عین چی داشتم میخندیدم یهو دیدم یکی از دوستام داره اشاره میکنه برگشتم مدیرمونو دیدم مامان یکی از دوستای قدیمی و با چهره کله بچه ها مدرسه

مدیرمونم داد میزد میگفت براچی اینجوری کردی منم خندیدم برگشتم

یعنی تا کی دوستام نیشاشون تا بناگوش باز بود میگفتن خاکتوسرت

واییی خیلی بد بود کله مدرسه مدیر مدرسه  مادرا دوستات همه ببینننن🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بیکاره بی آرررر😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا حالا کراشتو دیدی هول کنی مستقیم بری تو در شیشه ایه مغازه؟؟؟برا من از سوتییییی نگوو

🤣🤣🤣🤣🤣وای خداا عیب نداره منم یه بار اوندم با کراشم حرفو باز کنم مرسیدم بنظرت اول تخم مرغ بوده یا مرغ

بیکاره بی آرررر😁

من از یه سوتی فحیع توسط شوهرم جلوگیری کردم.. یکی از اشناهاش ا ززیارت اومده خانمه حدودا۷۰ ساله هست. میخواستیم که بریم‌ خونشون.‌ شوهرم دوسه دقیقه قبلش گفت باید بگیم قدم‌نورسیده مبارک؟؟؟؟😵😵 گفتم‌مگه زاییده که میخوای اینو بگی😱😱.‌نگیا..بگو زیارت قبول .انشالله روزی هرسالتون باشه

پارسا پسرمامان😍
من از یه سوتی فحیع توسط شوهرم جلوگیری کردم.. یکی از اشناهاش ا ززیارت اومده خانمه حدودا۷۰ ساله هست. م ...

فک کنم ولی اصلا اجتماعی نبوده؟🤣منن یه بار یکی بهم گفت زیارتت قبول گفتم از شما هم قبول هم اون ترکید هم من🤣

بیکاره بی آرررر😁