چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
نمیدونم به خدا چی بگم اصلا یاری ام نمیکنه یه کارگروه میکنم گند میزنم مثلا رانندگی اصلا نمیتونم باترس ...
من تو همه چیز بدبیاری دارم. همه چیز. هیچ دلخوشی ای ندارم.
چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
دیگه خسته شدم که همه چیو به حسم ربط بدن به نیتم ربط بدن.
چون من با حس خوب و باور قلبی میرم جلو اصلا خبر ندارم چه اتفاق بدی قراره بیفته بعد گند زده میشه به زندگیم.
آره شاید شیطانه اما من خیییلی ناامیدم میدونی میترسم برم سمت کاری خدا یاری نمیکنه فکر کنم من وبلاک کرده کلا ولی بازم دلم نمیاد دعا نکنم صداش نزنم همش میگم بی خیال ولی باز ته دلم میگه بیادوباره صدابزن بیا ارتباط بگیر دعا بخون یه چیزی نمیذاره این ارتباط قطع شه
آره شاید شیطانه اما من خیییلی ناامیدم میدونی میترسم برم سمت کاری خدا یاری نمیکنه فکر کنم من وبلاک کر ...
تو شرایط منی
آره شاید شیطانه اما من خیییلی ناامیدم میدونی میترسم برم سمت کاری خدا یاری نمیکنه فکر کنم من وبلاک کر ...
ی چی بگم این خداست که تو رو رها نکرده و هنوزم مناظر و مشتاق توعه تا اون نخواد و تو رو صدا نزنه تو کجا توان و اراده لبیک گفتن داری تا دیر نشده به خودت بیا ،اگر اینستا داری پیج جویس مایر رو ببین تلگرامم هست