2777
2789
یکی از شروط استجابت دعا همین امید و باور داشتنه

آره ذهنم منفی هست خیلی جالبه هرچی اطرافم پیش میاد همش ازحسن ظن به خدامیگن یکی گفت خداداره باهات حرف میزنه 🙂

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم به خدا چی بگم اصلا یاری ام نمیکنه یه کارگروه میکنم گند میزنم مثلا رانندگی اصلا نمیتونم باترس ...

من تو همه چیز بدبیاری دارم. همه چیز. هیچ دلخوشی ای ندارم.

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
پس چرا اینها رو نشونه نمیدونی و تغییر نمیکنی ؟

فکر میکنم الکیه اخه تامیام ذهنم ومثبت کنم باز یه چیزی میشه گند میزنه به همه چی 

چندسالته؟

n سالمه😄

منم مثل خودت شدم.

دیگه خسته شدم که همه چیو به حسم ربط بدن به نیتم ربط بدن.

چون من با حس خوب و باور قلبی میرم جلو اصلا خبر ندارم  چه اتفاق بدی قراره بیفته بعد گند زده میشه به زندگیم.

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
n سالمه😄منم مثل خودت شدم. دیگه خسته شدم که همه چیو به حسم ربط بدن به نیتم ربط بدن.چون من با حس خوب ...

آره واقعا تواین شرایط خیلی سخته امید وار بودن من که خیلی ته دلم خالی شده 

خب این همون نیروی سیاهی و شبطانه تا ناامیدت کنه

آره شاید شیطانه اما من خیییلی ناامیدم میدونی میترسم برم سمت کاری خدا یاری نمیکنه فکر کنم من وبلاک کرده کلا ولی بازم دلم نمیاد دعا نکنم صداش نزنم همش میگم بی خیال ولی باز ته دلم میگه بیادوباره صدابزن بیا ارتباط بگیر دعا بخون یه چیزی نمیذاره این ارتباط قطع شه 

آره شاید شیطانه اما من خیییلی ناامیدم میدونی میترسم برم سمت کاری خدا یاری نمیکنه فکر کنم من وبلاک کر ...

تو شرایط منی

آره شاید شیطانه اما من خیییلی ناامیدم میدونی میترسم برم سمت کاری خدا یاری نمیکنه فکر کنم من وبلاک کر ...

ی چی بگم این خداست که تو رو رها نکرده و هنوزم مناظر و مشتاق توعه تا اون نخواد و تو رو صدا نزنه تو کجا توان و اراده لبیک گفتن داری تا دیر نشده به خودت بیا ،اگر اینستا داری پیج جویس مایر رو ببین تلگرامم هست 

ی چی بگم این خداست که تو رو رها نکرده و هنوزم مناظر و مشتاق توعه تا اون نخواد و تو رو صدا نزنه تو کج ...

ممنونم از انرژی مثبت ات.....حتما عضو این کانال میشم💕