چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
نه. اینهمه ادم هم که نماز نمیخونن مثل من نیستن و مشکلات منو ندارن.
چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
چون همین احساسی که به زبون آوردی همیشه یه گوشه ی ذهنت جا خوش کرده وگرنه هیچوقت به زبونت نمیومد
خب زندگیم همینه دیگه.
نمیدونم به خدا چی بگم اصلا یاری ام نمیکنه یه کارگروه میکنم گند میزنم مثلا رانندگی اصلا نمیتونم باترس ام کنار بیام همه مسخره ام میکنن گواهینامه دارم ولی میترسم از ماشین یامثلا یه کسب و کار میخوام بزنم اینقدر مانع سرراهم میاد از همه چی بیزار میشم