2777
2789
عنوان

فیلم هیجانی کسی میشناسه معرفی کنه 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 51 پست

ی فیلم‌ ت...می تخیلی هم بود تو گوگل نوشته بود تو ژانر پایان غیر منتظره این فیلم غیرمنتظره ترین پایان داره 

و واقعا هم آخرش تا چند لحظه تو شوک بودی 

ولی یکم زیادی تخیلی بود 

اسمش هم یادم نمیاد تازه🥲🤦🏻‍♀️😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ی فیلم‌ ت...می تخیلی هم بود تو گوگل نوشته بود تو ژانر پایان غیر منتظره این فیلم غیرمنتظره ترین پایان ...

مرسی ❤️😂

درخت ها به تبر ها اعتماد دارند چون فکر میکنند دسته ی تبرها از خودشان است :)
من فقط وحشتناک سراغ دارم خواستی درخدمتم😂

اتفاقا خودم استاد اچنجور فیلمام اولین ژانری که دوست دارم اینه

تنها فیلمی که موقع دیدنش به شدت هیجانی می شدم و استرس و اضطراب زیادی داشت برام با اینکه می دونستم فیلمه سریال سقوط از فیلیمو

خداروشکر 9 قسمت هم بیشتر نبود وگرنه فکر کنم کورتیزول خونم دیگه زیادی می زد بالا

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

تنها فیلمی که موقع دیدنش به شدت هیجانی می شدم و استرس و اضطراب زیادی داشت برام با اینکه می دونستم فی ...

آره دیدمش خیلی هیجانی بود 

اسکویید گیم یک مکان ساکت راهی به بالا نیست

علاوه بر اینا 

فیلم هیچ کجا هم قشنگه 

اگه دوست داشتی بگو تا برات بگم درباره چی بودن

اولی سریاله بقیه سینمایی

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
ب من معرفی کن لطفاااترسناک ترین فیلمایی ک دیدی

خب 

پیچ اشتباهی ۱و الی آخر 

آنابل..

آدمخواران..

تپه ها چشم دارن ۱ و ..

مقصد نهایی ۱ الی آخر 

یه سینمایی ام بود 

دلقکه دوستاشو میکشت چون 

مسخره ش کرده بودن یادم نیس اسمش 

خب پیچ اشتباهی ۱و الی آخر آنابل..آدمخواران..تپه ها چشم دارن ۱ و ..مقصد نهایی ۱ الی آخر یه سینمایی ام ...

It

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛