2777
2789
عنوان

از مدرسه متنفرم میخوام مدرسه نرممم😑🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 32 پست
نه عزیزم اینا تو شرایط ما نیستن بدونن ما باید به معلما درس بدیم

بخدا خیلی افتضاحن همه نمرشون افت کرده نمیدونم چرا الکی میخوان طرفداری کنن

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

نه واقعا اشغالن از معلما سوال میپرسی نمیدونن چی بگن میگنن ببیبن شما داری اشتباه میکنی

تجربی هستی ؟

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین عزیزم ی شیرینی چیزی بخر یا کیک درست کن واسه مدیرتون بگو می‌خوام غیرحضوری باشم بخونم اگر آدم باش ...

اینا از سگ کم ترن
من مدیرم از وضعیتم خبر دارم میدونه دارم درس میونم به همه معلما میگه نگاه کنیین چقد میخونه
ولی خوب اون دفعه داشت از تاثیرات نهایی میگفت بهش گفتم بعد عید میخوام کم تر بیام نه اینکه نیام برا نهایی بخونم گفت خفه شو چه غلطا 

چون پایه کل کلاس ضعیفه اونجوری میشه مگه اینکه تو بعضی از درسا کل کلاس ضعیف باشه بعضی مثلا نه مثلا تو ...

اره ۳۵ نفر همشون ضعیفن چی میگی تو؟ 😐😐😐

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

اره ۳۵ نفر همشون ضعیفن چی میگی تو؟ 😐😐😐

خودش میگه 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

اینا از سگ کم ترن من مدیرم از وضعیتم خبر دارم میدونه دارم درس میونم به همه معلما میگه نگاه کنیین چقد ...

من یازدهم هستم ی چیزی براش پختیم کیک بوداا قبول کرد گفت چون یازدهمی نمیتونی کلا نیای فقط بعضی روزا نیا اونم نه همیشه

این زندگی بدرد نمیخوره تموم زحمت هایی ک کشیدم و ب باد رفت😀💔تو کنکور میخونم و میخونم تا موفق شم 😎🤌ی روزی میرسه ک منم تاپیک میزنم نتیجه زحمتامو گرفتم🥲❤️
تنها چیزی که به فکر میرسه اینه مدرست رو عوض کنیبری بزگسالان یا غیرانتفاعی

شهر ما برا تجربی بزرگسال نداره اگرم بخوای بری میگن یه مشکلی داری ( در حده خراب ) که نمیری مدره
غیر انتفاعی هم نمیشه هزینش 15 میلیونه بعد من هزینه کلاس انلاین دارم قلمچی کتابه هزار تا بدبختی دیگه 

خودش میگه

وقتی هیچی سرجاش نباشه همین میشه اکثر معلمای دبیرستان ما سهمیه ای از نحضت اومدن سوادم ندارن حتی 

این زندگی بدرد نمیخوره تموم زحمت هایی ک کشیدم و ب باد رفت😀💔تو کنکور میخونم و میخونم تا موفق شم 😎🤌ی روزی میرسه ک منم تاپیک میزنم نتیجه زحمتامو گرفتم🥲❤️
خودش میگه

میگی پایتون ضعیفه یعنی ۳۵ نفر پایشون ضعیفه ؟ بخدا معلما حقشونه گشنه بمونن😐

منم بچه هام خیلی شیطونن خسته شدم از دستشون ولی دوستشون هم دارم سی و پنج تا پسر شر و شور

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
وقتی هیچی سرجاش نباشه همین میشه اکثر معلمای دبیرستان ما سهمیه ای از نحضت اومدن سوادم ندارن حتی

😐😐😐 من خودم معلم دبیرستانم اما از نهضت کسی نمیاد برا دبیرستان دبستان آره ولی اینجا نه

شهر ما برا تجربی بزرگسال نداره اگرم بخوای بری میگن یه مشکلی داری ( در حده خراب ) که نمیری مدره غیر ا ...

درسته هزینه های کلاس اینا خیلی بالاست.

پس باید دولتی بخونید.

موفق باشید عزیزم

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱