2777
2789
بعد دوباره کلی درمان کردن شوهر عمم از باشگاه اثرات آمپول که رفته بود سینه هاش و بازوش افتاده شده بود ...

دور از جونتون ولی دعا کن اگه مشکلی هم دارید از شوهرت نباشه و مشکل تو باشه چونکه مشکلات نازایی زنان خیلی راحت تر و زود تر از مرد ها حل میشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ی بار آزمایش داده باز دوباره میخام اقدام کنم یعنی بازم باید آزمایش بده

اره اگه بده که دیگه خیالت راحت میشه، اونموقع تومرکز ناباروری داد؟ یا ازمایشگاه خصوصی

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
قربونت عزیزدلم خودت هم بچه داری؟

نه من 2 سال و نیمه اقدامم نمیشه! 

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
باید برم مرکز ناباروری 😔

ببین وقتی مشکلی نداشته باشی ای یو ای و تی وی اف راحت میگیره واست همون بار اول استرس نداشته باش، بعد تزدیکی حداقل نیم ساعت پاهاتو به دیوار تکیه بده یه بالش هم بزار زیر کمرت

ازایشگاه خصوصی

حتما تو. مرکژ ازمایش بده نتیجه اش 100درصد با خصوصی فرق داره