2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی چشم چرونه اعصابم خرد میشه باهاش میرم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 8011 بازدید | 107 پست
مهمون داشته باشیم باید یک هفته جلوتر خفه خون بگیرم هیچ کاری نکنم که کتکم نزنه

عزیزم تو که تحصیل کرده ای چرا برو قهر بهت قول میدم آدم میشه

خیلی وقته که زندگی کردن رو فراموش کردم ، خیلی وقته که خنده برام شده آرزو ، یادمه از وقتی که پسرکوچولوم به دنیا اومد نتونستم براش درست مادری کنم ..من شرمنده اونم  ..و برای خدا بندگی نکردم..من بیمارم ..کاش ته دلت فقط بگی خدایا شفاش بده ...شاید خدا ، صدای منو از زبون تو شنید ...شاید من رو به زندگی برگردوند ..و من از کسی که  نمیشناسمش ولی زندگیمو مدیون دعا و دل مهربونشم  تا ابد ممنونم...

خب اینقدر رنگ و وارنگ الان هستن ماخودمون دوست داریم نگاه کنیم چه برسه به مردا؟دفعه بعدی مردارودیدبزن وبگووای چه خوش تیبن اگه اعتراض کردبگوچطورتودیدمیزنی منم ازاین به بعد تلافی میکنم

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای اینجوری هم واقعا سخته ...چرا میزنه بهونه میگیره یا واقعا مشکل جدی دارین

اولین بار دوهفته بعد عروسیمون بود ....گوشی من زنگ خورد من قطع کردم همکارم بود از همون اولم از همکارم خوشش نمیومد (مرده) گفت تو من اومدم قطع کردی گفتم به مرک خودم به مرگ بابام نه من اصلا ندیدم اومدی ..یدونه زد تو گوشم گوشیمم زد تو دیوار

فقط از دریچه قلب میشه همچیو دید
مردها كلاً كارشون همينه كه آدم مريض و افسرده كنن . برن گم شن همشون . طلاق بگير خودتو راحت كن.

دیگه واقعا نمیتونم تحمل کنم باید یه فکر اساسی کنم😔

خیلی وقته که زندگی کردن رو فراموش کردم ، خیلی وقته که خنده برام شده آرزو ، یادمه از وقتی که پسرکوچولوم به دنیا اومد نتونستم براش درست مادری کنم ..من شرمنده اونم  ..و برای خدا بندگی نکردم..من بیمارم ..کاش ته دلت فقط بگی خدایا شفاش بده ...شاید خدا ، صدای منو از زبون تو شنید ...شاید من رو به زندگی برگردوند ..و من از کسی که  نمیشناسمش ولی زندگیمو مدیون دعا و دل مهربونشم  تا ابد ممنونم...
شوهر من که اون اوایل یک سگ وحشی واقعی بود کم کم خوب شد الان دیگه اخلاقش خیلی خوب شده که باز با این ر ...

عزمزمه

اون کار بر داره خالی میبنده

شوهر نداره

تازه داره با یکی وارد رابطه میشه

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
ما سه ماهه ازدواج کردیم دوهفته بعد عروسیمون من اولین کتکو خوردم ازش

عزیزم بهانه دستش نده بخاطربچه هات ولی بجای دیگه تلافی کن سعی کن خرش کنی مردازودخرمیشن بهش حس عذاب وجدان بده

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  
عزیزم تو که تحصیل کرده ای چرا برو قهر بهت قول میدم آدم میشه

دارم برای تخصص میخونم امتحان داشتم فک کن لب باره دستای کبود بری سر امتحان همکاراتم هستن . بعد هعی میگفت تو نیا عزیزم تو نیا ...من نمیخوام دوستامون اینجوری ببینت ...خوب نزننن

اینهمه نگاه میکنه. واکنش اون خانوما چیه؟؟

هیچی بعضیاشون نگاه شوهرم میکنن بعضیاشونم محل نمیدن

عزیزم بهانه دستش نده بخاطربچه هات ولی بجای دیگه تلافی کن سعی کن خرش کنی مردازودخرمیشن بهش حس عذاب وج ...

من انقد ساکتم اصلا یه وقتایی میگه جواب منو بده بعدش بشیمون نشم که زدمت بگم حاضرحوابی کردی

دارم برای تخصص میخونم امتحان داشتم فک کن لب باره دستای کبود بری سر امتحان همکاراتم هستن . بعد هعی می ...

عزیزم برو قهر بترسونش اکثر مردا وقتی تازه زن میگیرن فک میکنن زنشونو باید  بزنن  که مثلا پر رو نشه تو میتونی عوضش کنی فقط باید خودت بخوای