2777
2789
آییییییی دقیقا پنج ماه پیش من همین بود انقد خودمو خورد کردم که آن شدم زیر پاهاش اونم نه یکبار ۳ بار ...

زود وابستع میشی ؟ شما ک این قدر زود وابسته چرا میری تو رابطع اخه دخترررررحیف تو نیس ؟!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زود وابستع میشی ؟ شما ک این قدر زود وابسته چرا میری تو رابطع اخه دخترررررحیف تو نیس ؟!

هعیییییییی خیلی ساده ام من 🥺

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

ج بدم الان ز زد ، یا بعدا ج بدم؟

فقط خودتو آویزون نشون نده 

چرا انقدر هُل و درگیرشی؟

کو بزار ببین اصلا زنگ میزنه که از الان داری تصمیم میگیری ج بدی یا ندی

بیخیال باش. کسیم زنگ زد مثل همه آدمای معمولی که زنگ میزنن جواب میدی ببینی چیکار داره 

چه دغدغه هایی دارین خدایی

خودتو بچسب بابا از اینا هیچی در نمیاد

❌ لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد 

ج بدم الان ز زد ، یا بعدا ج بدم؟

نه ج نده از من میشنوی تجربه دارم که بهت میگم بعد پیام بده سلام عزیزم ببخشید تماس گرفتی نتونستم ج بدم 

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

پس ینی حالشو نپرسم ☹️☹️☹️باشه نمیپرسم کلی خوشم میومد ازش شایدم ولم کرده

ببین همه داریم میگیم که این موضوع شگردشه تو باز حدسیات خودتو میگی .ولم کرده و این داستانا رو ول کن شگردشه اون میخواد تو بیوفتی دنبالش.پسری ک واقعا ازت خوشش بیاد هر روز بهت پیام میده و تا میتونه صحبتو ادامه میده 

بستگی داره 

همین اتفاق برا من افتاد 

و دقیقا همونطور ک من از اون دلخور بودم اونم از من دلخور بود میگفت هزار بار من زنگ میزنم جواب نمیدی یبارم تو بزن ببین کدوم گوری هستم 

رابطه باید دوطرفه باشه اگه توام بهش پیام و زنگ میزنی ولی الان اینجوری شده ممکنه اونم ازت توقع داشته باشه 

ولی اگه برعکسه همش از سمت توعه خب خوب نیست