2777
2789
عنوان

جدیدا میبینم مد شده دانش آموزا با فیلم آموزشی جلو میرن

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 56 پست
من اون زمان دیده بودم مثلاً راه حل انحرافی می‌گفتن روش‌های تست زنی فوری جواب می‌گرفتی و کم تست و مثا ...

الان ی جورایی دو نوع دوره هست چون نهایی شده و تاثیر زیاده ی سری ها فقط راه های تشریحی و سوالات نهایی کار می‌کنند برای قسمت تشریحی .

ی سری هاش دوره نکته و تسته همینجوریه که شما میگید 

میخوام تاپیک یکی مونده به آخر حذف شه 

میشه گزارش بزنین 

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به نظرم برای هر کتاب یک کتاب تست کفایت می‌کنه که البته درسنامه و نکات مهمم داشته باشه و بقیه‌اش فقط ...

اینطور نیست

درسی مثل ریاضی بله تو فقط تستس بزنی و ازمون بدی و سوال کنکور بزنی هی دستت راه میفته و ذهنت باز میشه و یاد میگیری

ولی درسی مثل شیمی نیاز به یه تدریس خیلی قوی داره... تا وقتی یکی درست تدریسش نکنه هزاری که درسنامه بخونی تستس بزنی ازمون بدی تاثیری نداره چون مفاهیم سختی داره...

و خب وقتی معلم مناسبی تو مدرسه نباشه بچه ها مجبورن از فیلم اموزشی استفاده کنن که اتفاقا بنظر من تایم اتلافیش کمتره و بازدهیش بیشتره به خصوص اینکه اغلب نسبت به معلم های مدرسه ادم های با سواد تر و بروزتری هستن

ولی بازم بستگی داره بعضی ها خوب ارتباط نمیگیرن و حواسشون پرت میشه

الان ی جورایی دو نوع دوره هست چون نهایی شده و تاثیر زیاده ی سری ها فقط راه های تشریحی و سوالات نهایی ...

آهان 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

اینطور نیستدرسی مثل ریاضی بله تو فقط تستس بزنی و ازمون بدی و سوال کنکور بزنی هی دستت راه میفته و ذهن ...

چقدر کنکور پیچیده شده

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

این دوره ها برای کسی خوبه ک مدرسه بره درسای معلم رو گوش بده برنامه فوق برنامش رو برای ویدئو بزارع .وگرنه هیچ ویدئویی جایگزین فضای مدرسه نمیتونه باشع 

اینکه میگن دبیرای ویدئو ها بهترن بابت این ک ایشون درگیر خودشیرینی های ۴۰ تا دانش آموز سر کلاس نیستن و توی محیط آروم دارن تدریس میکنن.

ن مثل ما بین ۴۰ نفر ک هیچ انگیزه ایی ندارن و بی نظمی میکنن باید زور بزنیم ک گوش کن !

لطفا لایک نکنید .سپاس
این دوره ها برای کسی خوبه ک مدرسه بره درسای معلم رو گوش بده برنامه فوق برنامش رو برای ویدئو بزارع .و ...

پس اونوقت بهتره نرید مدرسه 

پس اونوقت بهتره نرید مدرسه

من ک خودم معلمم.همون درس کلاس رو توی شاد مجازی شدیم بچه ها میگفت وای خانوم تو ویدئو چ خوب یاد گرفتیم .خب تدریس من ک عوض نشده .ولی ویدئو چون توی سکوت بوده و هم همه نبوده حس میکنن بهتره براشون 

لطفا لایک نکنید .سپاس
من ک خودم معلمم.همون درس کلاس رو توی شاد مجازی شدیم بچه ها میگفت وای خانوم تو ویدئو چ خوب یاد گرفتیم ...

آره من آخر کنکورم فیلم دیدم اما رایگان از آپارات واقعاً فوق العاده بود

این دوره ها برای کسی خوبه ک مدرسه بره درسای معلم رو گوش بده برنامه فوق برنامش رو برای ویدئو بزارع .و ...

منطقی نیست... اگه کسی سر کلاس خوب گوش میده و معلمش هم معلم خوبیه دیگه نیاز به کلاس دیگه نداره... چرا دوباره کاری

کسی کلاس لازم داره که با معلم اون درس کنار نمیاد و براش مناسب نیست

و ویدیو هم چندان فرقی با کلاس مدرسه نداره هفته ای دو روز کلاس های 2 الی 3 ساعته میذارن انلاین هم امکان سوال پرسیدن هست هم سوال هم میدن بهشون حل کنن و کلا فضاش شبیه مدرسس با این تفاوت که به قول شما اون بی نظمی کلاس رو نداره و وقت تلف نمیشه

و البته دارم میبینم کسانی رو که کلاس براشون مفید نبوده و ویدیو رو جایگزین کردن و به شدت دارن جواب میگیرن 

منطقی نیست... اگه کسی سر کلاس خوب گوش میده و معلمش هم معلم خوبیه دیگه نیاز به کلاس دیگه نداره... چرا ...

من وسط کلاس فقط دارم تلاش می‌کنم ساکت شن.و خیلی مطالب رو نمیرسم بگم .تعداد دانش آموزان ۳۸ تاس توی کلاسم .خب معلومه دیگ چ خبره

لطفا لایک نکنید .سپاس