2777
2789
عنوان

خانومایی ک از شوهرتون خیانت دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1194 بازدید | 113 پست
نمیتونم نه خرید حالمو خوب میکنه نه ارایشگاه اینقدر بهش گفتم بریم برام طلا بخر رفتیم طلا فروشی وسط طل ...

منم ۲۸ سالمه

انقد خودتو عذاب نده

سخته میدونم اما تو نابود بشی کسی تنبیه نمیشه ها

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

چیکار کرده؟

تاپیک میشه بگید مقصر منم یا اون رو ببین توضیح دادم ممنون میشم نظرتم بگی بنظرت خیانت بوده؟ 

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من مثل خار گلی در پسِ هر باد نگهبان توام 🤱🏻🤭تیکر کنکور شاید شد اینبار🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم ۲۸ سالمهانقد خودتو عذاب ندهسخته میدونم اما تو نابود بشی کسی تنبیه نمیشه ها

اره همین شوهر اشغالم من اگر طوریم بشه می‌ره با اون ج نده ب عشق و حال منم میندازه خونه مامانم اصلا تکیه گاه خوبی نیست

برو بخون ببین چیا که بهم نگفتن تازه محکوم هم شدم

بابا برو بزن تو دهنش از پیامکاشون عکس بگیر مدرک جمع کن جلو همه برو تف کن تو صورتش حسابشو برس من همش دارم خودمو سرزنش میکنم ک زنیکرو نزدمش چرا

اره همین شوهر اشغالم من اگر طوریم بشه می‌ره با اون ج نده ب عشق و حال منم میندازه خونه مامانم اصلا تک ...

پس قوی شو ب خودت بیا ب خودت برس دست نیافتنی و جذاب باش 

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

منم فقط بخاطر بچه هام ک اومدم خونم چون دخترم خیلی اذیت بود من تصمیم دارم تو زندگی این مرتیکه تا میتو ...

افرین با همین دنده برو جلو و فقط شاد باش و تلاش کن که خودتو مریض نکنی.و مستقل شی و با خوبی و با سیاست خونه و ماشین و ...را بزن به نام خودت

من همش با خودم میگم این دوسم نداره اگر داشت این وضع و اوضاع من نبود کلا شوهر من آدمی نیست که با زبون ...

خیلی خوبه که میگه برو خرید بازار .حتما پول هم بهت میده. .خوب تو هم سازش کن.باز خوبه که قبول نمیکنه .بگو تو راست میگی ولی از این به بعد  چیزی ببینم اینکار میکنم اون کار را میکنم.بگو خونه را بزن به نامم اگه دوسم داری .خلاصه همش فاز غم نگیر .بگو من عین سایه دنبالتم.از این به بعد بهت اعتماد ندارم.اگه منو دوست داری خونه و ماشین را بزن به نامم.نمیدونم به خودت برس .به بچهات برس شاد باش.خلاصه از یجا شروع کن به تغییر .مدوام غصه خوردن فایده نداره.بخاطر بچهات بلند شو .

باهاش خوب باش .و با ببین کجا میره .خلاصه مواظب باش دیگه خیانت نکنه.و ادامه زندگی

بابا تا خودش نخواد من که نمیتونم ی کاری کنم که اون خیانت نکنه اگر تو شیشه هم بزاری طرف و بخواد خیانت کنه میکنه متاسفانه

خیلی خوبه که میگه برو خرید بازار .حتما پول هم بهت میده. .خوب تو هم سازش کن.باز خوبه که قبول نمیکنه . ...

خداکنه دعا کن بتونم از جام بلند شم چون خیلی بده با این حالی که من دارم این ممکنه بیشتر جذب همون ج ن د ه ها بشه متاسفانه آدمی هستم که خیلی دیر ی اتفاقی از یادم میره و این خیلی بده کاش بیخیال بودم 😭😭