2777
2789
عنوان

طلاق با شرایط موجود چقدر طول میکشه به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 84 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پس خیلی سن نداره هرکسی توی این سن نیاز داره ولی این خودش نخواسته انشالله مشکلت حل بشه هرچی به صلاحت ...

بحث اینجاس چرا نخواسته ، اصلا آدم کاربدی نیس تو رابطه نیازهای منو نادیده میگرفت سرد مزاج نیس یخه بی احساسه

بحث اینجاس چرا نخواسته ، اصلا آدم کاربدی نیس تو رابطه نیازهای منو نادیده میگرفت سرد مزاج نیس یخه بی ...

فقط موندم با این یخی و سرد مزاجی چرا تورو گرفته 

زیر یه سقف پس چکار میکرده 

مگه میشه سالم باشه و باهات تنها باشه و نیاد سمتت

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سهم ما از این زندگی، چرا عادلانه نیست؟
تو خودت دوسش داری یا واقعا میخای طلاق بگیری ؟

عزیزم مشکل رابطه جنسی به کنار اخلاقشم خوب نیس سر هر بحثی بیشتر از یه سال بود میگفت برو طلاق بگیر ، نه ابراز علاقه میکرد نه پیگیرم بود هیچی به هیچی از نادیده گرفتنش خسته شدم 

اگه قصد طلاق داری و دیگه نمیخوایش بهتره با ملایمت بهش بگی بهتره موافقت کنه و جدا بشید 

زندگی اینجوری که فایده نداره

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سهم ما از این زندگی، چرا عادلانه نیست؟
ایشون ۴ماه نتونستن باکره بودن شمارو بگیره پس مرد نیست مشکل جدی دارههمین موضوع برا دادگاه خیلی مهمه و ...

درخواست دادم مهم اینه چقدر طول میکشه رای صادر بشه

من شرایط مشابه داشتم کل مهریه رو بخشیدم و جدا شدم 

اگه نبخشی احتمالش نزدیک صفر درصد 

در صمن نفقه هم بهت تعلق میگیره برو بذار اجرا 

مگه اینکه شروط عقد دو سه تا شو داشته باشه و بتونی اثبات کنی

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋