2777
2789
عنوان

لطفا لطفا لطفا بگین زن یا دختری رو دیدین بدون پشتوانه سرپا وایسته

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 32 پست
چطور

متاسفانه اینجا خیلی توصیه میکنن به جدایی خیلیاشونم بی تجربه و بچه مدرسه این

زندگی فراز و فرود زیاد داره من از زندگی شما چیزی نمی‌دونم اما قوی پشت زندگیتو درست کن علی ایحال طلاق برای روزیه که دیگه چاره نداری عزیز فکر نکن بعد از طلاق همه چی گل و بلبله همه چی درست میشه خیلی سخته خیلی بالا پایین داره ببین می‌تونی تحمل کنی ی‌تونی مدیریت کنی خواهر من طفلی خیلی اذیت شد اما جدا شد یعنی چاره‌ای نداشت بعد از اونم خیلی سختی کشید اما الان الحمدلله با همه سختی‌هاش داره زندگیشو اداره می‌کنه یه زندگی تمیز و خوب

واقعا ؟پشتوانه و حامی نداشت ؟طلاق گرفت ؟

نه همسرش فوت کرد.نه خونه داشت.نه حقوق نه پدر مادر.نه ماشین.صفر بود.حامله بود با یه بچه کوچک.خیلی سختی کشید اولش ولی الان .خونه ماشین زمین و کار هم واسه خودش راه انداخته.بچه هاش هم خدا را شکر بزرگ شدن کمک دستش شدن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هزار تومنم ندارمکار ندارم هنری هم ندارم خونه در حد یه اتاق 10,12 متری یکی از اقوام داره با این وضع ب ...

منم عیییین تو بودپ دقیقا عیییین تو

منتهی یجوری چیده شد انگار

بازی کلش نصب کردم بازی کردم با یکی اشنا شدم زمدگیم دگرگون شد تو اوج نا امیدی

تورو سننه؟

متاسفانه اینجا خیلی توصیه میکنن به جدایی خیلیاشونم بی تجربه و بچه مدرسه اینزندگی فراز و فرود زیاد دا ...

من خیانت دیدم 

شوهرم از لحاظ اخلاقی و اینجور چیزا اصلا با من یکی نیست هر بار کاراشو میبینم ذره ذره گوشت تنم آب میشه

افسردگی گرفتم نمیتونم تحمل کنم دیگه از خودشم بدم میاد

ولی شرایطشو ندارم نمیدونم میتونم اونهمه قوی باشم و خودمو سرپا کنم یا نه ...

کاربری دست دوتا خواهر هنرمنده 😊
نه همسرش فوت کرد.نه خونه داشت.نه حقوق نه پدر مادر.نه ماشین.صفر بود.حامله بود با یه بچه کوچک.خیلی سخت ...

خدا رو شکر 

ممنون از کمکت ❤️🙏

من خیانت دیدم شوهرم از لحاظ اخلاقی و اینجور چیزا اصلا با من یکی نیست هر بار کاراشو میبینم ذره ذره گو ...

االهی بگردم می‌دونم خیلی سخته می‌تونی بمونی و زندگیتو درست کنی نمی‌دونم مشاوره بری توسل کنی شاید آدم شد الکی زندگیتو ندی دست یکی دیگه😔

منم عیییین تو بودپ دقیقا عیییین تومنتهی یجوری چیده شد انگاربازی کلش نصب کردم بازی کردم با یکی اشنا ش ...

خدا رو شکر الهی همیشه موفق باشی

پرستاری نپیتونی بری؟سالمندهم خونه شون میتونی بمومی هم پول میدن

یکی دوتا کار هست تو ذهنم ولی نمیدونم میتونم انجامشون بدم یا نه 

راستش میترسم خیلی زیاد 

والا یه ادم همه چیز تموم بود عین فرشته ها میمونه بخدااز پول بگیر تا اخلاق همه چی اصن انگار خدا اینو ...

ماشاالله خدا رو شکر خیلی خوشحال شدم برات 🙌😍