2777
2789
عنوان

عشق سابقم چندماه بعد عقدش برگشت

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 57 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میگفت تنها ارزوش بوده یه بار قبل مردنش همو ببینم همین حرفش باعث اولین دیدارمون شد بعد این همه سال هر ...

زبون میریخته مختو بزنه 

وسیله سرگرمی مردای متاهل هرزه و سواستفاده گر نشید 

نزارید خیلی راحت و بدون دردسر ازتون سواستفاده کنن و دکتون کنن شما انسانید نه ی وسیله روحتونو نابود نکنید 

چطور تحمل کردی ینفر بیاد راحت سواستفاده کنه و بره 

وقتی کسی جرم و فسادی انجام میده نباید بی پاسخ بزارید 

شکایت میکردی یا به زنش میگفتی اغفالت کرده ،اغفال جرمه مخصوصا از طرف مرد متاهل 

آفرین کسی ک به زنش خیانت کنه با شما هم ک نسبتی ندارین همین کارو میکنه انشالله خدا یه مرد وفادار سررا ...

ممنون عزیزم ان شاالله ب دعای خیرت

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

چی بگم یه روز اومد گفت خونوادمم راضی نمیشن با تو باشم ،میخوان برن شهرستان خواستگاری برا دختر عمم

مث قضیه من 

همش دروغ میگن کسی ک عاشقه هرجوری شده بدستت میاره

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

بلاکه اما هر از گاهی پیداش میشه ،میاد محل کارم دلم میخواد چیزهایی که ازش دارم مثل ویس و عکس و چت رو ...

نمیدونم کار درست چیه 

شخصیت طرف مقابلتو نمیدونم 

مثلا اگر ترسوعه دادوبیداد کنی شکایت کنی  تهدید کنی ب زنش بگی 

اگر نه یه مرد مثلا برادرت بگی چندروز بیاد دنبالت 

ولی هرچی هست نذار ادامه پیدا کنه خودت ک میدونی قصدش چیه عزیزم 

بخدا حیف که ما زنها بازیچه دست یه مشت نر بشیم 

اونا اگر زنی رو بخوان باازدواج ب دستش باید بیارن وبرای خوشبخت کردنش بجنگند نه اینکه مثل دستمال کاغذی استفاده کنن بعد بندازن بره

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

نمیدونم کار درست چیه شخصیت طرف مقابلتو نمیدونم مثلا اگر ترسوعه دادوبیداد کنی شکایت کنی تهدید کنی ب ...

درست میگی عزیزم اما دیر فهمیدم 

ممنونم ازت 

تهدیدش کردم که به زنت میگم ،قسم خورد خودشو میکشه به اندازه کافی گفت از زندگی سیرم

درست میگی عزیزم اما دیر فهمیدم ممنونم ازت تهدیدش کردم که به زنت میگم ،قسم خورد خودشو میکشه به اندازه ...

دروغ میگه 

اگر میخواس خودشو زودتر میکشت 

بگو دست ازسرم برنداری با برادرام طرفی اونا میکشنت 

چقدر زبون بازه حرفه ایه

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤